Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Transportplanerare jobb i Borås på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Transportplanerare på Uniflex

Transportplanerare

Uniflex Borås, Västra Götalands län Heltid
Jobbeskrivning
Vi söker nu till vår kund en transportledare till deras lager i Fristad. Du kommer att ersätta en person som går vidare i företaget. För rätt person kan uppdraget bli långsiktigt men till en början är uppdraget en inhyrning via oss på Uniflex. Du blir anställd av Uniflex och förstärker vårt team på transportaveldningen. De huvudsakliga arbetsuppgifterna för denna tjänsten kommer att vara: • Planera och beräkna transportbehovet • Bokning av transporter • Kontakter med transportörer • Utskrift av fraktdokument från programmet Assist Du som söker skall ha möjlighet att starta en anställning inom 1månad.

Personliga egenskaper
Vi söker en person som är full av action, noggrann och plikttrogen. Du ska vara ansvarstagande, pålitlig och lättlärd. Det är viktigt att du är en person som vågar ta plats och fråga dig fram när det uppstår problem i det dagliga arbetet. Arbetet är varierande och du kommer att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter från transportplanering. Du ska ha lätt för att samarbeta, vara serviceinriktad, stresstålig samt flexibel i ditt arbetssätt och hantera de utmaningar som uppstår i det dagliga arbetet. Meriterande är om du har körkort och tillgång till bil. Start: Omgående Arbetstiderna kommer att vara kontorstider: 8:00-16:30 eller 07.00-15.30. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi •Kollektivavtal •Tjänstepension •Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner •Försäkringar •Marknadsmässig lön •Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Transportplanerare
Uniflex Borås Heltid
Tävlingsinriktade lagerarbetare sökes!
Uniflex Borås Heltidsanställd
Lagermedarbetare till stort läkemedelsföretag i Stockholm!
Uniflex Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55108