Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Transportledare till Stena Recycling i Göteborg! jobb i Göteborg på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Transportledare till Stena Recycling i Göteborg! på StudentConsulting

Transportledare till Stena Recycling i Göteborg!

StudentConsulting Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Har du tidigare erfarenhet av arbetsledning och transportplanering? Har du dessutom arbetat inom återvinningsbranschen och farligt avfall? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Stena Recycling i Göteborg söker en lyhörd och kommunikativ transportledare för sug- och spolbilar! Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsbolag, dom arbetar med och utvecklar cirkulära återvinningslösningar inom alla typer av verksamheter. Stena Recycling är ca 1600 medarbetare på 90 anläggningar runt om i Sverige. För Stena Recycling är en trygg arbetsplats viktigt och dom sätter alltid säkerheten först. Stena Recycling är ett bolag som kan erbjuda utveckling i många riktningar och företaget uppmuntrar deras medarbetare att prova på olika roller och områden. När deras medarbetare växer, växer Stena Recycling som företag.

Då Stena Recyclings nuvarande transportledare går vidare med andra utmaningar söker StudentConsulting nu en ny till deras team i Göteborg! Du blir en viktig del i en grupp där samarbete, glädje och omtanke är ledord. Ett riktigt bra gäng som jobbar i en trygg och säker miljö där de ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

I rollen som Transportledare ansvarar du för att säkra transportbehovet av tömningar med sug- och spolbilar hos Stena Recyclings kunder inom Göteborgsregionen. En stor del av tömningarna är farligt gods och farligt avfall. I ditt arbete säkerställer du att ni optimerar deras rutter, kvalitetssäkrar vårt arbete både ute på vägarna och ute hos Stena Recyclings kunder. Tillsammans med ditt team skapar du långsiktiga och hållbara arbetssätt, kundrelationer och resultat. Du har även tät kontakt med många andra av Stena Recyclings funktioner såsom säljare, kundtjänst och filialchefer. Tillsammans skapar ni ett riktigt sammansvetsat gäng som arbetar mot att skapa en kostnadseffektiv, smart och säker transportlösning för Stena Recycling och för deras kunder.

Du leder och utvecklar chaufförer genom att vara ärlig och öppen, sätta dina medarbetare i centrum och vara en lyhörd och coachande vägvisare. Till din hjälp använder du dig av daglig styrning och arbetar aktivt med ständiga förbättringar. I din roll har du personal- och arbetsmiljöansvar för åtta medarbetare. Du följer upp nyckeltal och driver utveckling av din verksamhet tillsammans med Transportchefen. Du ansvar för att utveckla en säker arbetsplats tillsammans med dina medarbetare och kollegor.

Anställningen inleds som ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och kommer arbeta som konsult hos Stena Recycling. För rätt person finns det stor möjlighet till intern anställning hos kund. Tjänsten planeras att start den 17 september eller enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du:
- Har erfarenhet av att leda personal
- Erfarenhet av återvinningsbranschen
- Godkänd gymnasieutbildning
- B-körkort

- Erfarenhet kring farligt avfall ses som mycket meriterande

Det viktigaste för oss är din inställning, ditt driv och din vilja att bidra till vår fortsatta framgång. Arbetets karaktär förutsätter att du som person är duktig på att kommunicera, är orädd inför nya utmaningar och har ett positivt förhållningssätt. För att trivas på Stena Recycling är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling. Dom är alla lagspelare och problemlösare som hjälps åt i vardagen. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö.

Låter detta intressant? Sök då idag!

Sökord: Trafikplanerare, Farligt gods, Återvinning, Transportledare

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59197