Jobbet Transportledare / transportkoordinator / speditör / logistik har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Transportledare / transportkoordinator / speditör / logistik publicerad av Bravura

Full-Time
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du en erfaren transportplanerare inom utrikestransporter? Vill du vara med och bygga upp en helt ny avdelning som hanterar utrikestransporter på ett av Europas ledande logistikföretag? Då kan detta vara rätt roll för dig.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos DB Schenker.

Om företaget

DB Schenker erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter och konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. I Sverige har de ca 4 000 medarbetare och finns representerade på ett 50-tal orter i landet. DB Schenker arbetar aktivt med arbetsmiljö-, jämställdhet- och mångfaldsfrågor och uppmuntrar och stödjer alla medarbetare i företaget som vill utvecklas och ta större ansvar. Schenker förlägger nu delar av sin Trafikledning för Norden och Europa i Göteborg vilket innebär att ett nytt team skapas. Som en del i etableringen av detta nya utrikesteam söker de nu erfarna Trafikledare till sitt kontor i Bäckebol.

Arbetsuppgifter

I rollen som transportplanerare ingår du ett team som hanterar partigodsförsändelser till Norden och övriga Europa. Rollen innebär exempelvis lastplanering och prisförhandlingar med åkerier. Du har mycket kontakt över telefon och mail med återkommande interna och externa intressenter, där du kontinuerligt följer upp sändningar och hanterar eventuella förändringar. Då dina kontaktytor är internationella använder du engelska dagligen. Här erbjuds du en gedigen introduktion på en arbetsplats som satsar på sin personal och arbetsmiljö.

Formella krav

• Erfarenhet av landtransporter mot Europa, innefattande kunskaper om transportmarknaden, lastplanering av partigods och prissättning av utrikestrafik • Kunskaper i regelverk och dokumentation gällande tull, farligt gods, kör- och vilotider samt cabotage • Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift • Eftergymnasial utbildning inom logistik är meriterande Du är en serviceinriktad person med intresset och viljan att hjälpa dina kunder och att leverera lösningar. Du får energi av att föra dialoger med både nya och befintliga kontakter, kan snabbt ändra ditt förhållningssätt till en ny situation och trivs med ett högt tempo. Vidare har du förmågan att skapa och hålla struktur i ditt arbete samt att prioritera rätt saker. Du har förmågan och intresset att samarbeta med andra människor och sätter teamets övergripande syfte framför din egen agenda.

Övrig information

Start: December 2020 Plats: Göteborg (Bäckebol) Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] - Click here to apply to Transportledare / transportkoordinator / speditör / logistik Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] - Click here to apply to Transportledare / transportkoordinator / speditör / logistik eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Transportplanerare, transportkoordinator, transportledare, trafikplanerare, trafikkoordinator, trafikledare, transport, logistiker, logistik, logistikplanerare, logistikkoordinator, speditör, traffic coordinator, freight forwarder, dispatcher, åkeri, export, landtransporter, lastbil, Schenker, Göteborg

Referens

2867901

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till