Jobbet Administratör till Västerås har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Administratör till Västerås publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Nu söker vi dig som vill arbeta med transportadministration och har tidigare erfarenhet inom transport, logistik eller administration. Vi ser gärna att du är organiserad med en känsla för ordning och reda! Du har en god social förmåga som trivs med breda kontaktytor. Uppdraget startar i slutet av april och pågår under hela sommaren.  


ansvarsområde.

Som transportadministratör arbetar du med breda kontaktytor både internt och externt och dina arbetsuppgifter innebär planering  av förare, bilar och uppdrag både veckovis och dagligen. Du kommer att hantera och planera ordrar för farligt avfall, reklamationer samt körlistor.  Tjänsten innebär också att ta fram information från databaser och sammanställa material. 


arbetstider.

Heltid måndag till fredag. Start i april fram till slutet på augusti. 


kvalifikationer.

Som transportadministratör är det till fördel om du har tidigare erfarenhet av arbete inom transport, logistik och administration. Rollen kräver att du är organiserad, kan prioritera utefter rådande behov och trivs med varierande arbetsuppgifter. Du behöver även behärska Windows Office samt ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Som person är du noggrann och har en stark känsla för ordning och reda – dessutom är du flexibel eftersom du ofta kommer att vara tvungen att omprioritera i din vardag. Arbetet innebär också många kontaktytor både internt och externt, vilket ställer stora krav på den sociala förmågan
För att lyckas i rollen krävs att du trivs med att ge service, möta olika sorters människor och har rätt driv.erfarenhet.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom transport, logistik eller administration


ansökan.

Vid frågor kontakta konsultchef Sanna Ullbrand, sanna.ullbrand@randstad.se, du söker tjänsten via länken i annonsen. 

Referens

201282857

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till