Jobbet Transportadministratör på heltid till spännande företag i Helsingborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Transportadministratör på heltid till spännande företag i Helsingborg! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Helsingborg
0,00kr/ år
15 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Nu letar vi efter en social, kommunikativ och driven transportadministratör till vår kund i Helsingborg!
Låter detta intressant? Ansök då redan idag.

Information om uppdraget:

Som transportadministratör kommer du främst arbeta med det administrativa, men även en del köp utav transporttjänster samt kontroller utav det ekonomiska.
Du kommer vara med i hela flödet och kunna se hela kedjan från planeringsstadiet till uppföljningsstadiet.
Du kommer få upplärning i arbetet och tillhöra ett mindre team som finns som stöd.

Anställningen är en 6 månaders provanställning med omgående start. Vår kund ser långsiktigt på samarbetet så målsättningen är att anställningen kommer övergå till en permanent anställning hos vår kund.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta uthyrd till vår kund. Arbetet kommer vara förlagt under kontorstid måndag-fredag 7-16, samt att helger kan förekomma.

Detta söker vi:

Som person är du stresstålig, tydlig och beslutsam du har god samarbetsförmåga och du är duktig på att kommunicera på olika nivåer. Du är bekant med logistik och transport samt dess processer. Du är flytande i svenska i både tal och skrift, samt att du behärskar Officepaketets alla delar väl.

Låter detta som ett jobb för dig? Tveka inte, ansök redan idag, eftersom urvalet kommer ske löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt person.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41395

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Ekonomiassistenter sökes! Helsingborg Lernia
Studenter sökes till produktionsarbete! Helsingborg StudentConsulting
Affärsinriktad Konsultchef Helsingborg Palm & Partners Bemanning
Vikariat 75% lager Helsingborg Elgiganten AB
Däckmontörer sökes - ingen erfarenhet krävs! Helsingborg StudentConsulting
Sommarjobb inom sjöspedition! Helsingborg Academic Work
Däckmontörer sökes - ingen erfarenhet krävs! Helsingborg StudentConsulting

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Administration - kontor - reception - Helsingborg).