Jobbet Trainees sökes till System Verification och Vattenfall i Solna! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Trainees sökes till System Verification och Vattenfall i Solna! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du nyutexaminerad civilingenjör och passionerad för den digitala utvecklingen? Då ska du ta chansen att söka marknadens hetaste Traineeprogram just nu.

Information om uppdraget:

System Verification söker nu tre trainees för ett program vi driver tillsammans med vår kund Vattenfall Eldistribution. Stationering är på Vattenfalls kontor i Solna. System Verification är Sveriges ledande konsultbolag inom Quality Assurance och hjälper företag att få mesta möjliga nytta av sina digitala investeringar.

Traineeprogrammet pågår under två år och genomförs i en grupp på sex personer varav tre är anställda av System Verification och tre av Vattenfall. Programmet arbetsleds av System Verification. Under det första året ingår utbildningar motsvarande cirka 20 procent av arbetstiden. Utbildningarna innefattar både grundläggande och avancerade kurser inom kvalitetssäkring, men även metodik, processutveckling, projektledning samt projektspecifika verktyg. Under hela programmet kommer du att arbeta i ett dedikerat projekt inom Vattenfalls digitaliserings- och förändringsprocess. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

• Granska kravspecifikationer
• Skriva, analysera samt exekvera testfall
• Felsöka
• Skapa och genomföra automatiserade tester
• Planera och projektleda

Du kommer att arbeta i agila team med kollegor från såväl IT som verksamheten. Rollen erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och duktiga kollegor att lära sig av.
Anställningsformen är 6 månaders inledande provanställning som sedan övergår till en tillsvidareanställning. Du kommer i denna roll både att vara på Vattenfalls kontor i Solna samt System Verifications kontor i lokala Stockholm. Kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är nyutexaminerad civilingenjör med inriktning industriell ekonomi, elektroteknik, datateknik eller motsvarande. Du har goda kunskaper i Officepaketet och är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Som person är du nyfiken, initiativtagande, kommunikativ och social. Du gillar att tänka i abstrakta processtermer och delar gärna med dig och utbyter erfarenheter med dina kollegor. Du har analytisk förmåga, är resultatorienterad och gillar att lösa problem.

Har du rätt ambitioner och inställning för att anta utmaningen? Intervjuer och urval sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Planerad start är 16 september.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49750

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till