Jobbet Traineeprogram inom IT i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Traineeprogram inom IT i Stockholm publicerad av Randstad AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vill du ta ett språng ut i karriären, utveckla dig själv och ta dig an nya utmaningar? Studerar du eller har du nyligen tagit en examen inom IT, ekonomi eller naturvetenskap? Är du driven och ser dig själv som framtidens ledare eller specialist inom ditt område? Då kan vi erbjuda dig en omväxlande start på karriären genom vårt unika traineeprogram för specialister. Bli en del av Randstad Future Talent Trainee programme och ta din personliga utveckling och karriär till nästa nivå. 


ansvarsområde.

Som Trainee på Randstad Future Talent kommer du arbeta som konsult inom ditt specialistområde. Som konsult får du möjlighet att bredda dina kunskaper i olika företag, branscher och roller. Du kommer även få hjälp stärka dig själv inom personlig utveckling. Med hjälp av oss och legitimerade psykologer får du som trainee en skräddarsydd utbildningsplan för personlig utveckling inom bland annat stresshantering, kommunikation, samverkan, målsättning, ledarskap och innovation. Vår utbildningsplan, som vi valt att kalla School of work, är unik för vårt program och något som vi är extra stolta över. 

Kombinationen av konsultuppdrag, personlig utveckling och vidareutveckling inom ditt specialistområde kommer ge dig en raketstart på karriären och du kommer få erfarenheter och utveckling som få personer får uppleva sina första år i arbetslivet.


kvalifikationer.

Vi riktar oss främst till dig som vill jobba med ett eller flera av följande områden:
  • Cloud/molninfrastruktur. 
  • Databaser
  • Dataanalys 
  • Business Intelligence 
  • Machine Learning
  • Infrastruktur/IT Ops
  • Systemadministration

Kanske har du en utbildning inom IT, Data- och systemvetenskap, eller har du annan universitetsutbildning och stor passion för IT och digitala lösningar? Vi söker dig som snart tar examen eller har 0-2 års arbetslivserfarenhet. 

Som trainee ska du även trivas i en roll som konsult, gilla högt tempo och vara intresserad av att utmana dig själv och utvecklas. Du förväntas delta på aktiviteter och lägga tid och engagemang på programmet samt känna dig bekväm i att skriva och prata både svenska och Engelska.


ansökan.

Programmet startar Februari 2020, första urvalet kommer ske i slutet av November. Sista ansökningsdag är 5 Januari 2020. 

Har du frågor kring programmet?
Hör av dig till Julia Fagerlund, Talent Manager, på julia.fagerlund@randstad.se

Uppdragsgivare: Randstad

Ort: Stockholm kommun

Sista ansökningsdag: 2020-01-05

Kontaktperson: Julia Fagerlund

Referens

201258565

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till