Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Traineeprogram inom ekonomi i Stockholm jobb i Stockholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Traineeprogram inom ekonomi i Stockholm på Randstad AB

Traineeprogram inom ekonomi i Stockholm

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Deltid


arbetsbeskrivning.

Vill du ta ett språng ut i karriären, utveckla dig själv och ta dig an nya utmaningar? Har du nyligen tagit eller ska under hösten ta en examen inom ekonomi? Är du driven och ser dig själv som framtidens specialist inom ditt område? Då kan vi erbjuda dig en omväxlande start på karriären genom vårt unika traineeprogram. Bli en del av Randstad Future Talent Trainee Programme och ta din personliga utveckling och karriär till nästa nivå.


ansvarsområde.

Som trainee på Randstad Future Talent kommer du arbeta som konsult och samtidigt gå ett program för att utveckla dina soft skills tillsammans med ditt traineeteam. Konsultuppdragen ger dig möjlighet att bredda dina kunskaper i olika företag, branscher och roller. Med hjälp av oss får du som trainee dessutom en skräddarsydd utbildningsplan för personlig utveckling inom bland annat kommunikation, samverkan, målsättning, stresshantering, ledarskap och innovation. Under hela programmet kommer du även ha tillgång till en legitimerad psykolog som agerar coach och bollplank som extra stöd i din utveckling. Vår utbildningsplan, som vi valt att kalla School of work, är unik för vårt program och något som vi är extra stolta över. 

Kombinationen av konsultuppdrag, personlig utveckling och vidareutveckling inom ditt specialistområde kommer ge dig en raketstart på karriären och du kommer få erfarenheter och utveckling som få personer får uppleva sina första år i arbetslivet. 


kvalifikationer.

Vi riktar oss främst till dig som vill arbeta med ekonomi i en roll som redovisnings-/ekonomiassistent och har utbildning med inriktning mot exempelvis redovisning, ekonomistyrning eller revision. Längre fram i karriären lockas du av att
jobba som controller, redovisningschef eller CFO. Vi söker dig som snart tar akademisk examen eller har 0-2 års arbetslivserfarenhet. Vi ser det som meriterande om du har något år arbetslivserfarenhet inom ekonomi eller exempel haft ett deltidsjobb vid sidan av studierna.

Som trainee ska du trivas i en roll som konsult, gilla högt tempo och vara intresserad av att utmana dig själv och utvecklas. Ett exempel på utmaning är prioriteringen av sin egen tid och den stundtals varierade arbetsbelastningen i ett modernt arbete. Du har ett stort intresse att dela med dig av dig själv, samtidigt som du är nyfiken på andra och vad du kan lära dig av dem. Våra traineer är ute i konsultuppdrag hos större och mindre kunder/företag över hela Mälardalen (Stockholm, Uppsala, Södertälje och Strängnäs). Som trainee förväntas du delta på aktiviteter och lägga tid och engagemang på programmet. Du känner dig bekväm i att skriva och prata både svenska och engelska. För kännedom hålls delar av programmet på engelska. 


ansökan.

Hör av dig till Matilda Lindberg, Consultant Manager Randstad Future Talent, på [ Email address blocked ] Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

För kännedom börjar alla antagna traineer sina enskilda uppdrag på olika datum och har tillsammans en gemensam kick-off för det personliga utvecklingsprogrammet. Vi söker dig som är tillgänglig för start omgående.

Rekryteringsprocessen sker löpande, så vänta inte med din ansökan. 

Vi söker traineer inom alla våra specialistområden Technologies, Finance, Engineering och Life Sciences. Känner du någon som är relevant inom dessa områden får du gärna tipsa dem om våra andra annonser!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201361920