Jobbet Trainee sökes till System Verification/Vattenfall har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Trainee sökes till System Verification/Vattenfall publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du nyutexaminerad civilingenjör och passionerad för den digitala utvecklingen? Då ska du ta chansen att söka marknadens hetaste Traineeprogram just nu.

Information om uppdraget:

System Verification söker nu, tillsammans med Vattenfall, en trainee med stationering på Vattenfalls kontor i Solna. System Verification är Sveriges ledande konsultbolag inom Quality Assurance och hjälper företag att få mesta möjliga nytta av sina digitala investeringar.

Traineeprogrammet pågår under två år. Under det första året ingår utbildningar motsvarande cirka 20 procent av arbetstiden. Utbildningarna innefattar både grundläggande och avancerade kurser inom kvalitetssäkring, men även metod, processutveckling, projektledning samt projektspecifika verktyg. Du kommer att arbeta i olika projekt för Vattenfalls digitaliserings- och förändringsprocess och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

• Granska kravspecifikationer
• Skriva, analysera samt exekvera testfall
• Felsöka
• Genomföra automatiseringsaktiviteter
• Planera och projektleda

Du kommer att arbeta i agila team med kollegor från såväl IT som verksamheten. Rollen erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och duktiga kollegor att lära sig av.

Detta är en direktrekrytering till System Verification men du kommer att arbeta hos deras kund Vattenfall i Solna. Kontorstider tillämpas. Start sker så fort vi hittat rätt person, men som senast i februari 2018.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är nyutexaminerad Civilingenjör med inriktning industriell ekonomi, elektroteknik, datateknik eller motsvarande. Du har goda kunskaper i Officepaketet och är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Som person är du nyfiken, initiativtagande, kommunikativ och social. Du gillar att tänka i abstrakta processtermer och delar gärna med dig och utbyter erfarenheter med dina kollegor. Du har analytisk förmåga, är resultatorienterad och gillar att lösa problem. Har du rätt ambitioner och inställning för att anta utmaningen? Intervjuer och urval sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40697

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn004 - Stockholm).