Jobbet Trainee inom immaterialrätt - Jönköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Trainee inom immaterialrätt - Jönköping publicerad av Skill

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltid
Jönköping

Arbetsbeskrivning


Intresseras du av tekniska innovationer och lockas av tanken att över tid samarbeta med kunder för att tillsammans skapa affärsvärde? Awapatent erbjuder dig som nyutexaminerad civilingenjör, eller disputerad doktorand en unik traineeutbildning som ger dig alla verktyg för att framgångsrikt hjälpa kunder att utveckla och skapa värden i sina bolag genom att använda sig immaterialrätt.

Om företaget
Awapatent är ett marknadsledande konsultbolag inom immaterialrätt (IP, Intellectual Property), med verksamhet i Europa och Asien. Med 16 kontor i Sverige (huvudkontor i Malmö), Danmark, Tyskland och Kina har vi idag 300 medarbetare och kunder i nästan 60 länder där flera utav kunderna ingår i Fortune 500-listan. På Awapatent erbjuder vi våra kunder heltäckande tjänster inom IP. Genom att skapa en helhetsbild av våra kunders och deras konkurrenters immateriella tillgångar ger vi det bästa möjliga stödet för att försvara alla immaterialrättsliga intressen. På Awapatent sätter vi ett stort värde i våra anställda och ser gärna en långsiktig relation där medarbetaren tillsammans med företaget kan växa. Då det är din kompetens som är avgörande för vår framgång gör vi vårt yttersta för att du ska trivas och utvecklas på Awapatent. Som medarbetare hos Awapatent har du möjlighet att köpa aktier i företaget och idag ägs 57% av företaget av medarbetarna.

Dina arbetsuppgifter
För 16:e gången genomför vi nu vårt historiskt lyckosamma traineeprogram där du lär dig grunden för den kunskapsplattform som krävs för att bli en duktig patentkonsult! Du blir anställd hos oss och lär dig nödvändiga IP-verktyg samt försäljning, affärsansvar och strategisk ledning. Hälften utav tiden består av utbildning och hälften består av arbete på kontoret. Du kommer arbeta tätt ihop med en senior patentkonsult där du får möjlighet att lära och utvecklas. Under traineeperioden finns inga förväntningar på debitering eller produktion, utan vikten ligger i att du ska lära och komma in i verksamheten! Efter att du genomfört de sju månader av traineeprogrammet kommer du att arbeta heltid på vårt kontor i Linköping. Du kommer då arbeta som Associate och blir kundernas strategiska rådgivare inom IP. Du kommer ha en stor variation av uppdrag och arbeta med morgondagens teknik, innovationer och IP-strategier.

Din profil
Du är personen som uppskattar ny teknik och lätt förstår dess nytta. Du är nyfiken på nya innovationer och vill se hur olika branscher utvecklas. Då du kommer arbeta nära kunderna är det av vikt att du har en professionell approach och snabbt kan sätta dig in i kundens perspektiv. Du drivs av att göra ett bra arbete och ställer gärna en fråga extra för att vara säker på din sak. Då patentansökningar blir ett naturligt inslag i ditt arbete krävs att du håller en hög nivå i engelska och har lätt att formulera dig både i tal och skrift. För att trivas i tjänsten och leva upp till förväntningarna tror vi att du: • Har en relevant civilingenjörsexamen inom exempelvis Teknisk Fysik, Datateknik eller motsvarande och är i början av din karriär • Har en hög analytisk förmåga • Har en affärsmässig approach och drivs av att utveckla relationer

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Awapatent med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Pehr Petersson, 013-473 20 65 alt. pehr.petersson@skill.se

Referens

3145

Liknande jobb

PRODUKTUTVECKLARE Forserum Jeld-Wen

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till