Jobbet TRAFIKVERKET SÖKER BITRÄDANDE UTREDARE - INRIKTNING ÅTGÄRDSPLANERING har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

TRAFIKVERKET SÖKER BITRÄDANDE UTREDARE - INRIKTNING ÅTGÄRDSPLANERING publicerad av Academic Work

Heltid
Luleå

Arbetsbeskrivning

Vi på Academic Work letar nu efter dig som brinner för samhällsutveckling och som vill vara en del av att utveckla och planera rese- och transportlösningar för framtidens samhälle. Inom Trafikverkets verksamhetsområde Planering har du som konsult via oss möjlighet att påbörja din karriär som biträdande utredare - inriktning åtgärdsplanering där du i din roll kommer göra skillnad i människors vardag. Tjänsten innebär ett varierande arbete som ställer höga krav på analytisk förmåga, struktur och dialog.

För Trafikverket Planerings räkning söker vi nu dig som vill arbeta som biträdande utredare - inriktning åtgärdsplanering i Luleå. Du kommer att arbeta som konsult via Academic Work men med möjlighet att på sikt bli en del av Trafikverket Planering.

Trafikverkets verksamhetsområde Planering har i uppdrag att bidra till samhällsutvecklingen och ge förutsättningar för goda rese- och transportmöjligheter. Åtagandena blir allt mer komplexa och intressanta i takt med att kraven på tillgänglighet, säkerhet, hälsa och miljö ökar. Nu söker vi dig som brinner för dessa frågor och som trivs i en utåtriktad roll.

För att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas i din nya roll kommer vi erbjuda dig en unik möjlighet att som en del av tjänsten även ingå i ett skräddarsytt utbildningsprogram. Programmet har tagits fram i samråd med Trafikverket Planering och du kommer bland annat ta del av kunskap inom åtgärdsvalsstudier, projektledning, självledarskap och presentationsteknik. Du kommer även ges stöd och vägledning vilket ger dig bästa förutsättningarna att växa i rollen.

Kandidatprofil

I rollen som biträdande utredare - inriktning åtgärdsplanering blir du en viktig del i det spännande arbete som pågår inom Trafikverket Planering, med stationering i Luleå. Som biträdande utredare agerar du initialt som stöd till övriga medarbetare på enheten. Dina arbetsuppgifter kommer variera, men exempel på uppgifter är:

* Bistå i framtagandet av underlag (behov och brister) inför dialog med externa parter för åtgärdsvalsstudier och andra utredningar utifrån nedbrytning av nationell plan och regionala planer.
* Handlägga kundärenden om förbättringsåtgärder i transportsystemet.
* Bistå/delta i framtagandet av ställningstaganden utifrån genomförda åtgärdsvalsstudier.
* Följa upp vilka effekter som de genomförda åtgärderna i transportsystemet har gett.

Har en universitets- eller högskoleexamen (minst 180 hp) inom t.ex. samhällsbyggnad, väg- och vatten, samhällsplanering, fysisk planering eller liknande.

* Har B-körkort.
* Har stort intresse för att skapa en hållbar samhällsutveckling.
* Trivs i en roll där du involveras i en stor bredd av arbetsuppgifter.

Har du tidigare arbetslivserfarenhet från en tjänst med liknande arbetsuppgifter är det meriterande men det är inget krav för tjänsten.

Som person har du ett stort driv att utveckla dig själv och din karriär. Samtidigt ser vi att det är avgörande att du har god samarbetsförmåga och är relationsskapande genom att lätt knyta kontakter med andra. Du är även självgående med en förmåga att lösa de problem som du ställs inför. Då du kommer ta till dig stora volymer med information är det viktigt att du har en analytisk förmåga och kan sålla bland informationen du får till dig. Vi tycker att det är viktigt att du kommer in med en positiv inställning och en nyfikenhet att utvecklas i tjänsten.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Tillsvidare
* Placering: Luleå
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15008926-SE

Liknande jobb

Regionchef till Dedicare Luleå Professionals Nord
Administratör sökes till Umia Luleå Professionals Nord
Skogsingenjör till Vattenfall Luleå Academic Work
Inköpare sökes till företag i Boden! Boden StudentConsulting
IT-projektledare till Tieto Luleå Professionals Nord
Utvecklare till Tieto i Luleå Luleå Professionals Nord
Maskinförare till Lidström Kross Luleå Professionals Nord
Bolånehandläggare till Swedbank Luleå Professionals Nord
Student sökes för extrajobb Luleå StudentConsulting
Supporttekniker Luleå Atea
Ingenjörer till ÅF Future Talent North Piteå Professionals Nord
Geotekniker till ÅF Future Talent North Luleå Professionals Nord
Cloud Solution Architect Luleå Sogeti
Postdoc position at RISE ETC (2018-6V) Piteå RISE Research Institutes of Sweden
Postdoc position at RISE ETC (2018-5V) Piteå RISE Research Institutes of Sweden

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till