Jobbet Trafikutvecklare till Östgötatrafiken! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Trafikutvecklare till Östgötatrafiken! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

Vill du bli en del av människors vardag och arbeta med samhällsutveckling? Vill du underlätta för människor så att de smidigare kan ta sig från punkt A till punkt B? Då är det här tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Östgötatrafiken söker en trafikutvecklare som vill vara med och utveckla kollektivtrafiken i regionen. Du kommer att jobba nära kommuner och de stora företagen i regionen för att se hur kollektivtrafiken kan underlättas. Du kommer att bli en del av trafikavdelningen med cirka 15 medarbetare där du tillsammans med samhälls- och marknadsstrateger utvärderar och utvecklar trafikutbudet för att se till att alltfler väljer bort bilen och istället väljer att resa med Östgötatrafiken.

Arbetet kan ske både i projektform samt i löpande form och arbetsuppgifterna innefattar att analysera och utvärdera kundbehovet och vara med och planera, utveckla och förbättra kollektivtrafiken för att den ska bli ett självklart val i människors vardag. Tjänsten innefattar en del möten både internt och externt där du kommer att samarbeta med trafikföretag och kommuner samt hålla i informationsmöten för allmänhet, politiker och samarbetspartners. Utredningar inom trafikplaneringsområdet ingår i tjänsten men även andra förekommande uppgifter på avdelningen. Arbetet sker främst i team och på avdelningen finns flera kollegor med liknande roller men där ni kommer att ha olika ansvarsområden. Vid start kommer du att få gå ett introduktionsprogram där du tilldelas en mentor för att du ska få den stöttning du behöver för att komma in i din nya roll.

Tjänsten är en heltidsanställning i 6 månader med chans till förlängning där du kommer att bli anställd av StudentConsulting men jobba ute hos kundföretaget. Arbetstiden är förlagd till kontorstid, 8-16.30 med flextid där det även finns möjlighet att jobba hemifrån ibland. Uppstart är tänkt att ske snarast, gärna i början av september.

Detta söker vi:

Vi söker dig som trivs i mötet med andra människor och som är intresserad av stads- och samhällsutveckling och kollektivtrafikens del inom detta. Du som söker har högskole-, universitets- eller yrkeshögskoleutbildning inom logistikprogrammet, samhällsbyggnation, miljö eller annat relevant område för tjänsten. Det är meriterande om du har några års erfarenhet som trafikplanerare men detta är inget krav utan störst vikt läggs vid att du har ett intresse för området. Som person är du miljömedveten med en analytisk förmåga där du har förmågan att se helheten samtidigt som du kan analysera detaljer och det är viktigt att du brinner för utveckling och miljö. Du är driven, utåtriktad och har lätt för att kommunicera med olika typer av människor i olika typer av roller. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är därmed ett krav. För att lyckas i rollen krävs det även att du är stresstålig och trivs med att ha mycket ansvar där kunden står i centrum. B-körkort ses som meriterande.

Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49562

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till