Jobbet Trafikspeditör till välkänt internationellt transportföretag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Trafikspeditör till välkänt internationellt transportföretag publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Söker du din första eller nästa utmaning inom logistik med inriktning spedition? Vill du ingå i ett härligt team med hög servicekänsla och god laganda? Då kan vi ha jobbet för dig!

OM FÖRETAGET
Vår kund är ett välkänt internationellt transportföretag som är beläget centralt i Göteborg.  Just nu söker de en person till deras speditionsteam. De är världsledande inom logistik och är experter på internationell frakt, kurirtjänster samt transport. Nu söker de en ny stjärna till deras team som kan arbeta på heltid med start i augusti.

OM TJÄNSTEN
Som trafikspeditör ingår du i ett prestigelöst team där arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

 • Ankomstregistrering
 • Transportbokningar
 • Hantering av kundordrar
 • Kontakt med leverantörer samt kollegor på de olika sjökontoren
 • Platsbokning hos åkerier och rederier
 • Traditionella speditörsuppgifter
 • Säkerställa att nödvändig dokumentation finns på plats i tid, exempelvis tulldokument och fraktsedlar

OM DIG
Vi söker dig som har ett högt servicetänk och som trivs i en problemlösande miljö. Du har avslutat  en logistikutbildning och/eller arbetat med logistik i ett par år. Du har ett intresse kopplat till logistik, fordon eller teknik. Arbetet bedrivs till stor del i företagets egna datorsystem och för att passa för rollen har du mycket god datorvana och trivs med att arbeta i datorsystem. Du skriver och talar både engelska och svenska flytande och är en utmärkt kommunikatör vilket hjälper dig i dina dagliga kontakter med kunder och intern personal.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och för att trivas i rollen som trafikspeditör är du mycket prestigelös och trivs med att ha ett brett ansvar ihop med ditt team samtidigt som du är snabblärd och kan arbeta självständig. Vidare är du kommunikativ och mycket serviceminded. Vi söker dig som brinner för att lösa problem, har ett intresse av logistik och fordon samt vill arbeta i ett prestigelöst team.

OM ANSTÄLLNINGEN

 • Placeringsort: Göteborg
 • Tjänstgöringsgrad: Heltid
 • Tillträde: Augusti eller enligt överenskommelse
 • Anställningsform: Tillsvidare, vi tillämpar provanställning i sex månader

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta Ludvig Fagerström - ludvig.fagerstrom@lernia.se
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

OM LERNIA
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia – vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Referens

81233

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till