Jobbet Trafikreglerare, 2 tjänster har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Trafikreglerare, 2 tjänster publicerad av Malmö Stad

Heltid
Malmö
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Fastighetskontoret och gatukontoret bildar tillsammans en ny förvaltning 2018-07-01. Den nya förvaltningen kommer att ha en central roll i staden och dess utveckling med ett ansvar i allt från markförvaltning och exploatering till trafikfrågor och arbete i parkmiljöer.


Arbetsuppgifter

På trafikregleringsenheten har vi myndighetsansvar för bland annat beslut om lokala trafikföreskrifter, uppsättning av vägmärken och utmärkning av vägmarkeringar. Nu söker vi två nya kollegor som vill förstärka arbetet med trafikreglerande åtgärder i en stad med hög utvecklingstakt. Tillsammans har vi en viktig roll i byggandet av det trygga och hållbara Malmö.

Du kommer att arbeta med beredning av ärenden inför politiska beslut, såväl som eget beslutsfattande enligt delegation. Du kommer också att hantera och besvara frågor och ärenden från allmänheten gällande trafikreglering, via vårt kundservicesystem. Andra viktiga arbetsuppgifter är också att kontinuerligt hålla dig uppdaterad i de regelverk som styr vårt arbete samt att delta i olika projekt och arbetsgrupper. Rollen innebär många kontakter, internt och externt, med till exempel Malmöbor, entreprenörer och andra aktörer.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom relevant område, gärna ingenjör med trafikinriktning, alternativt annan utbildning och erfarenhet som kan bedömas som motsvarande.

Det är viktigt att du har god kommunikativ förmåga och ett utpräglat sinne för service. Du kommer att arbeta mycket självständigt vilket kräver att du är ansvarsfull och engagerad.

Vi vill att minst en av våra två nya kollegor har erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter. I övrigt är det en fördel om du tidigare har arbetat i en myndighetsutövande roll och däri gärna hanterat trafikfrågor. Har du arbetat med trafikutformning och trafikplanering är det meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet i kombination med erfarenhet.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Antal platser: 2

Ansökan
Ansök senast: 2018-08-05

Referensnummer: C20025

Kontaktpersoner
  • Joakim Florén
  • Enhetschef
  • 040-341374

Fackliga företrädare
  • Erik Larsson
  • SACO
  • 040-341387
  • Lotta Cederfeldt
  • Vision
  • 040-342148

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

C20025

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till