Jobbet Trafikredaktör till ELLE, Femina, Baaam, MåBra med flera har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Trafikredaktör till ELLE, Femina, Baaam, MåBra med flera publicerad av Aller media

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Vill du vara med och göra kvinnors liv rikare – samtidigt som du bidrar till några av Sveriges mest älskade varumärkens digitala tillväxt? Om du dessutom är grym på att driva trafik från och skapa engagemang på sociala medier, och kan kombinera ett strategiskt och analytiskt tänkande med ett snabbfotat och träffsäkert utförande, kan du vara den vi söker!

Just nu söker vi en trafikredaktör till en av våra centrala deskar på Aller media. Desken är fokuserad på att producera lifestyle- och nöjesinnehåll till flera av våra varumärken – såsom ELLE, Femina, Baaam, Frida och MåBra. Trafikredaktörens roll är att optimera och distribuera innehållet i våra varumärkens sociala kanaler, men också att ha ett övergripande ansvar för att följa trafikströmmar och identifiera synergier mellan Aller medias samtliga varumärken och kanaler för att maximera vår fulla potential. I ansvaret ligger också att producera innehåll för en rad olika sajter och distribuera innehållet socialt. 

Vem är du?

  • Du är en erfaren digital redaktör och har tidigare arbetat fokuserat med att driva trafik från och skapa engagemang på sociala medier. 
  • Du är en skicklig rubriksättare och vet hur ett innehåll ska paketeras för att nå ut till och konsumeras av så många som möjligt.
  • Du är en god stilist och har lätt för att anpassa språk och tonalitet efter avsändare, budskap och målgrupp. 
  • Du ligger i framkant vad gäller utvecklingen inom sociala medier och är alltid bland de första att snappa upp nyheter och testa nya funktioner.
  • Du är kreativ, nyfiken, initiativrik och snabbfotad med en säker publicistisk fingertoppskänsla.
  • Du älskar att jobba strategiskt och proaktivt lika mycket som du älskar tvära kast och snabba puckar. 
  • Du är driven och målinriktad, och samtidigt strukturerad och analytisk.
  • Du kan arbeta självständigt samtidigt som du älskar att samarbeta och vara en del av ett team som når målen tillsammans.


Vad vi erbjuder!

Du kommer att jobba på Aller Medias kontor på Humlegårdsgatan mitt i centrala Stockholm – en kreativ arbetsplats som befinner sig i ständig förändring och där varumärken som ELLE-titlarna, Femina, MåBra, Baaam, Frida, Svensk Damtidning och Hänt samsas under ett och samma tak.  

På Aller media har vi en peppande kultur där vi jobbar mot gemensamma mål och supporterar varandra. Hos oss får du en viktig roll på en spännande och kreativ arbetsplats i ett mediehus där vi gillar förändring. Vi är ett företag med mycket kärlek för våra anställda, användare och kunder!

Sök!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde omgående, och innefattar skiftgång på kvällar, helger och röda dagar – vanligtvis med arbetstider mellan 12.00-22.30. Vi utvärderar kandidater löpande så sök tjänsten redan i dag – dock senast den 7 augusti 


Har du frågor om tjänsten?

Kontakta Sara Ångström Burling, redaktionschef ELLE-familjen, på sara.angstrom.burling@elle.se.

Vi ser fram emot din ansökan!


Referens

teamtailor-910303-167719

Video


Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till