Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Trafikplanerare jobb i Stockholm på MTR Nordic

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Trafikplanerare på MTR Nordic

Trafikplanerare

MTR Nordic Stockholm, Stockholms län Heltid
MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt från december 2021 även drift och underhåll av Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Pendeltågen i Stockholm fyller en viktig samhällsfunktion. Vi kör cirka 60 procent av alla järnvägsresor i Sverige och resandet ökar hela tiden. Vi letar efter dig som vill vara en i laget och som vill göra skillnad genom att utmana gamla sanningar och hitta nya lösningar.

1 plats(er).

ARBETSUPPGIFTER
Till Planeringsavdelningen söker vi nu en Trafikplanerare som kommer att ingå i ett team om nio personer och rapportera till Trafikplaneringschefen. Planeringsavdelningen ansvarar bland annat för tidtabells- och fordonsplanering, lång- och kortsiktig schemaläggning av våra olika personalgrupper samt utbildningsplanering och personalprognostisering.

Som Trafikplanerare arbetar du så väl strategiskt med framtida tågplaner och tidtabeller för att möta resandeutvecklingen i Stockholm och Mälardalen på lång sikt, som taktiskt med omplanering för banarbeten och evenemangstrafik vid större händelser inom ramen för årets tågplan. Du ansvarar för en robust och kostnadseffektiv trafikplanering som ger bästa möjliga service till våra resenärer utifrån de förutsättningar som sätts av så väl politiskt definierade utbudsmål som av trafikförvaltningens beställning. I arbetet ingår att förankra och pedagogisera lösningar och förslag hos uppdragsgivare, operativa enheter och övriga intressenter samt att utvärdera och följa upp utförd trafik i syfte att förbättra framtida trafiklösningar.

Du förväntas driva och delta i trafikplaneringsarbetet, det vill säga vara med att räkna och simulera fram de bästa lösningarna som ger ett bra utbud, en hög punktlighet och ett stabilt resursutnyttjande. Du arbetar i ett team av likasinnade motiverade och analytiska kollegor. Resultatet av ditt arbete är en del av förutsättningarna för den operativa driften vilket även ställer krav på ett samarbetsinriktat förhållningssätt mot andra interna funktioner.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en akademisk examen med teknisk eller ekonomisk inriktning eller flera års erfarenhet inom tågtrafik/ tågplanering.
För att trivas hos oss tror vi att du är en person som stimuleras av att arbeta i förändring och att du har en vilja att själv utvecklas och bidra till verksamhetens utveckling.
Som person är du:
• Analytisk och logisk förmåga att väga olika lösningar mot varandra och för att kunna hitta de bästa trafiklösningarna
• Kommunikativ med god presentationsförmåga
• Initiativrik och drivande
• Flexibel genom att kunna arbeta utifrån både kund- och medarbetarperspektiv
• Trivs med att samarbeta och att kommunicera internt
• Strukturerad

Anställningsform: Tillsvidareanställning.
Varaktighet: Tillsvidare.

Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns, detta har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De vägleder oss i arbetet för säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas. Som anställd hos MTR Pendeltågen erbjuds du en rad förmåner så som SL-årskort, Ticket Rikskort, Friskvårdsbidrag samt rabatter hos flertalet träningsanläggningar och företag inom friskvård.

Välkommen med din ansökan!
Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR? Ansök via www.mtrnordic.se. Om du inte har sökt jobb hos oss tidigare skapar du dig en användare. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Eventuella frågor besvaras av Olov Lindfeldt, Trafikplaneringschef på [ Email address blocked ] . Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast, dock senast den 20 oktober. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av urvalstester.
Arbetar du redan tillsammans med oss i dag så ansöker du via OnTrack. Om du inte har sökt jobb via OnTrack tidigare så skapar du dig en användare med valfritt användarnamn och lösenord.ANSÖKAN

Ansök senast: 2021-10-20
Referensnummer: C63276
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: C63276