Jobbet Trafikplanerare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Trafikplanerare publicerad av Keolis Sverige AB

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du ett intresse för samhällsplanering och hållbarhet? Vill du få användning för din analytiska förmåga i en internationell kollektivtrafikkoncern? Nu söker Keolis dig som vill arbeta som Trafikplanerare. Du tillhör huvudkontoret och är placerad antingen i Göteborg eller i Stockholm, du uppger i din ansökan var du vill arbeta. 

Om tjänsten

Som Trafikplanerare hos oss får du en nyckelroll i planeringen av vår kärnverksamhet – kollektivtrafik med buss. Du kommer att arbeta med hela kedjan från tidtabell till optimerade planer och scheman för fordon och förare. Arbetet är normalt kopplat till driften av ett trafikområde, men det finns också möjligheter att arbeta med beräkning och planering av produktionen i en anbudsprocess. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, Keolis tillämpar sex månaders provanställning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter 

Som Trafikplanerare kommer du att skapa samt optimera fordonsomlopp, förarnas tjänster och scheman vilket innebär att du hanterar stora mängder av information och upprättar tidplaner samt disponerar ditt arbete så att leveransdatum kan hållas.  

I denna roll har du kontakter med såväl trafikmyndigheter och kommuner i respektive region eller län som med olika delar av företaget, både på huvudkontoret och på våra trafikområden. Du har ett stort individuellt ansvar men du har också nära samarbete med kolleger på planeringsavdelningen. Ditt arbete är av yttersta vikt för verksamheten och har en direkt påverkan på Keolis Sveriges resultat. 

Det här behöver du ha 

  • Eftergymnasial utbildning inom logistik eller motsvarande, helst inom persontransporter, industriell ekonomi eller samhällsplanering.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.
  • Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det meriterande.
  • Har du erfarenhet av planeringsverktyget Hastus eller andra optimeringsverktyg är det meriterande.

För att trivas i rollen behöver du vara en nyfiken och kreativ problemlösare samt vara analytisk med en känsla för det geografiska rummet. Du behöver kunna se helheten och samtidigt vara noggrann med detaljer. Då du har många kontakter behöver du vara kommunikativ och engagerad, du behöver också ha en positiv inställning till kollektivtrafik och förmåga att se ur våra resenärers perspektiv. För att bli lyckosam i rollen kommer du att få en internutbildning och lära dig arbetet på plats. 

Det här får du från oss 

Hos Keolis får du en introduktionsutbildning och möjlighet till vidareutbildning. Vi vill att du ska trivas och må bra, och erbjuder dig därför att friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.  Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter.  

Så här ansöker du 
Välkommen med din ansökan i form av en CV och ett personligt brev. Ange om du vill arbeta i Stockholm eller i Göteborg. Sista ansökningsdag är den 21 augusti. Urval sker löpande.  

Har du frågor är du välkommen att kontakta:   
Trafikplaneringschef Oscar Lefwerth på telefon 070-5612488  
Facklig representant för Unionen Klas Wallin på telefon 070-6026774, facklig representant för Akademikerföreningen Filip Tysk på telefon 072-5011570  

Referens

99308

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till