Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Trafikledare till Granbergs Gruppen i Älvsbyn! jobb i Älvsbyn på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Trafikledare till Granbergs Gruppen i Älvsbyn! på StudentConsulting

Trafikledare till Granbergs Gruppen i Älvsbyn!

StudentConsulting Älvsbyn, Norrbottens län Heltid
Brinner du för planering och gillar att ha många bollar i luften? Vill du ta rollen som ansvarig trafikledare och bli en del av ett spännande företag! Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Granbergs Gruppen är ett privatägt bolag med en lång erfarenhet inom bussbranschen bestående av fyra dotterbolag, Granbergs Buss i Älvsbyn och Arvidsjaur, Brändöbussen i Luleå, Bodens Busstrafik samt Johanssons Bussar i Kalix. Koncernen förfogar totalt över ungefär 80 bussar och har idag ungefär 130 anställda. Granbergs Gruppen har lokalkontor i Arvidsjaur, Älvsbyn, Boden, Luleå, Piteå, Kalix och Överkalix. De utför linjetrafik i södra och östra delarna av Norrbotten och beställningstrafik i hela Europa. Sätet och huvudkontor för samtliga bolag är i Älvsbyn.

Granbergs Gruppen i Älvsbyn behöver nu förstärka verksamheten med en trafikledare. I rollen som trafikledare på Granbergs Gruppen kommer du att arbeta med hela processen i alla dotterbolag, allt från att inhämta offerter, kontakt med kunder samt se till att logistiken av förare och fordon fungerar. I arbetsuppgifterna ingår även ansvar över:

- Att fastställda rutiner och policys följs
- Administration av bland annat trafikplanering, schemahantering, offerter, ordrar och löner i samtliga dotterbolag
- Ett rullande jourschema

Detta söker vi:

Vi söker dig som har goda kunskaper i planering, med fördel tidigare arbetslivserfarenhet från transportsektorn eller inom trafikplanering. Vidare är du en skicklig datoranvändare, värdesätter kvalité samt ordning och reda i ditt utförda arbete. Du har en god samarbetsförmåga och vill bidra till en positiv utveckling på arbetsplatsen. För att trivas i rollen är du flexibel och har möjlighet att arbeta med varierande arbetstider.

Tjänsten kräver att du har minst B-körkort. Det är meriterande om du även har D-körkort då det annars är något som du kommer att behöva ta under anställningstiden. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Det här är en direktrekrytering som innebär att rekryteringsprocessen sker genom StudentConsulting, men du blir anställd direkt hos Granbergs Buss i Älvsbyn. Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med ansvarig rekryterare, Louise Lundbäck, via mejl [ Email address blocked ] . Låter detta som en tjänst för dig? Sök redan idag, urval sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Trafikledare till Granbergs Gruppen i Älvsbyn!
StudentConsulting Älvsbyn Heltid
Vice Vd/Trafikchef till Granbergs Gruppen i Älvsbyn!
StudentConsulting Älvsbyn Heltidsanställd
Teamledare kundcenter
StudentConsulting Luleå Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58479