Jobbet Trafikledare / Trafikplanerare till kund i Sundsvall har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Trafikledare / Trafikplanerare till kund i Sundsvall publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Sundsvall
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

StudentConsulting söker nu för kunds räkning en Trafikledare/Trafikplanerare till Sundsvall. Vår kund är en stor aktör inom logistikbranschen. Har du tidigare erfarenhet från liknande arbete och vill arbeta för en ledande aktör?

Information om uppdraget:

I tjänsten som trafikledare ansvarar du för att planera, optimera och leda godstransporter i Sundsvall med omnejd. Med stöd av dina kollegor förväntas du utföra arbetet på ett affärsmässigt och ekonomiskt fördelaktigt sätt. Trafikledningen är en aktiv funktion där besluten är snabba och ingen dag är den andra lik.

Du arbetar tillsammans med andra trafikledare och transportledare och andra administrativa funktioner i Sundsvall. Anställningen kan inledas med att du blir anställd av oss under 6 månader och sedan överanställd av vår kund eller att du blir direktrekryterade till vår kund. Denna dialog tar vi tillsammans under rekryteringsprocessens gång och här spelar din tidigare erfarenhet en stor roll.

Placeringsort Sundsvall. Arbetstider vardagar kontorstid. Tillträde enl. överenskommelse.

Detta söker vi:

Vi tror att du är en lugn och kreativ person med stor egen drivkraft som har stort fokus på att hitta de bästa lösningarna. Du har förmågan att angripa utmaningar utifrån ett helikopterperspektiv och lägger pusslet därefter. Du har god geografisk kännedom och du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat samt har god datavana. Vidare har du erfarenhet från trafikledning/planering samt är administrativt skicklig. Telefonen är ett viktigt verktyg när det kommer till planera, ändra och söka information, så du bör känna dig bekväm med det

Låter detta intressant? Vi arbetar löpande med urval och intervju och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittat rätt person. Sök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44407

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Projektledare Eltel Power Sundsvall Professionals Nord
.NET Developer Sundsvall Nigel Frank International
Supporttekniker till GDM Sundsvall Professionals Nord
VVS konstruktör till Sweco! Sundsvall Academic Work
Produktutvecklande ingenjör till Xavitech! Härnösand Professionals Nord
Extrajobb som lokalvårdare Sundsvall StudentConsulting
Kundtjänstrådgivare till SEB i Sundsvall Sundsvall Amendo Bemanning
Projektadministratör till Eltel Sundsvall Professionals Nord
Utvecklare till Invativa Sundsvall Professionals Nord
Är du Valmets nästa orderadministratör? Sundsvall Professionals Nord
Software developer .NET/C# Sundsvall Nigel Frank International
Säljare till S:t Eriks Sundsvall Säljpoolen
Säljare - Sverigeturné 2018 Härnösand Face2Face

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till