Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Trafikledare / koordinator / administratör / trafik / transport till Solna jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Trafikledare / koordinator / administratör / trafik / transport till Solna på Bravura

Trafikledare / koordinator / administratör / trafik / transport till Solna

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Har du erfarenhet av trafikledning och trivs med att arbeta koordinerande med telefon och mail som verktyg? Här erbjuds du en fartfylld roll där du får vara med och bidra till ett inkluderande samhälle där alla människors rätt till delaktighet möjliggörs.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att föreget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete

Om företaget

Företaget är Sveriges ledande företag när det gäller skol- och handikapptransporter. Företaget utför nära 10 000 resor om dagen och hjärtat och hjärnan i verksamheten är beställningscentralen som jobbar med bokning och planering av persontransporter. Beställningscentralen har flera funktioner såsom bokare, trafikledare och långtidsplanerare.

Arbetsuppgifter

Som trafikledare ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att övervaka och trafikleda de fordon som är ute i trafik just nu. Du tar emot akuta ärenden via telefon och mejl som ska hanteras inom 24 timmar. Om den inplanerade transporten avviker utifrån schemat ser du till att lösa situationen på bästa sätt för kunden. Du har en tät dialog med både kunder och förare för att optimera körningarna.

Här ingår du i ett team som idag består av 16 drivna kollegor som tillsammans jobbar för att göra skillnad för människor och för samhället. Du introduceras till rollen tills du känner dig självständig. Arbetstiderna är förlagda utifrån ett rullande schema på vardagar och var tredje helg mellan 06:00-22:30.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad gymnasieutbildning
• Erfarenhet av trafikledning inom buss, taxi, transport eller liknande
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska

Du är en person som är öppen inför förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. När det under tidsperioder blir stressigt har du förmågan att behålla lugnet och fortsätta arbeta strukturerat. Du uppskattar korta deadlines och arbetar bättre under tidspress. Därtill motiveras du av att nå uppsatta mål och jobbar ständigt för att varje dag utvecklas och bli bättre i din roll.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Solna strand
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: bokare, trafikplanerare, ordermottagare, assistent, administratör, telefonist, kundtjänst, heltid, trafik, transport, handikapptransport, skoltransport, Solna, Solna strand,

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3530101