Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Trafikledare / Dispatcher / Logistikkoordinator jobb i Göteborg på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Trafikledare / Dispatcher / Logistikkoordinator på Bravura

Trafikledare / Dispatcher / Logistikkoordinator

Bravura Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Trivs du i ett koordinerande arbete med ansvarstagande för transportkedjans alla steg? Vi söker dig som vill ingå i ett växande företag med tät sammanhållning och där varje dag är annorlunda än den föregående!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Ancotrans.

Om företaget

Ancotrans är ett ledande transportföretag i Europa med kontor i Göteborg, Helsingborg, Köpenhamn, Odense, Århus, Hamburg, Burgausen och Rotterdam och har en stark vision att växa. Ancotrans är ett familjeföretag som hanterar mer än 320,000 containertransporter per år, och de har ett stort nationellt och internationellt utbud av transporter. De transporterar alla typer av containrar och chassin till och från hamnar och terminaler i Sverige och Europa. Deras vision är att bli den ledande containertransportören i Europa och detta uppnås endast med rätt anställda. Kanske är du en av dem?

Arbetsuppgifter

Som trafikledare kommer du hantera och koordinera ett brett spektrum av uppgifter kopplat till den dagliga driften för vägtransporter. Ditt huvudsakliga ansvarsområde innebär att boka och planera transporterna som utförs till/från hamnar, terminaler och depåer. Du kommer ha nära kontakt med kunder och lastbilschaufförer och se till att de många containertransportörerna kommer till rätt plats. Du kommer att besvara inkommande meddelanden från och kunder även använda din telefon som främsta arbetsverktyg. Du tillhör en grupp av 9 medarbetare på Göteborgskontoret med nära samarbete och positivitet som tillsammans koordinerar transporter runt omkring Europa. Det är en organisation med korta beslutsvägar och du har goda möjligheter till utveckling i organisationen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift
• God datorvana och erfarenhet av Officepaketet
• Du har en utbildning inom logistik/spedition eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom området eller ifrån koordinering.
• Meriterande med språkkunskaper och körkort

I rollen som trafikledare arbetar du tätt med dina kollegor därför är det viktigt att du uppskattar att arbeta med andra. Du har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Du har en förmåga att handla även att agera snabbt, vidare får du saker gjorda istället för att skjuta upp dem. Du är hjälpsam och ställer alltid upp för att stötta andra, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte.

Övrig information

Start: Omgående.
Plats: Göteborg.
Lön: Enligt överenskommelse.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: speditör, spedition, logistik, logistikkoordinator, transportplanering, flödesoptimering, flödesplanering, transport, transportering, transportplanerare, vägtransport, sjötransport, Göteborg, koordinering

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3571301