Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Trafikledare Örebro jobb i på SE Frigo

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Trafikledare Örebro på SE Frigo

Trafikledare Örebro

SE Frigo Heltid

Om Bring Frigo
Bring Frigo driver ett temperaturkontrollerat logistiskt nätverk där vi lagrar och distribuerar livsmedel på ett hållbart och kvalitetssäkert sätt. Genom våra fordon, lager och terminaler hanterar vi livsmedel från -23 grader till +18 beroende på vilket behov och krav som ställs. Att vara expert på temperaturer är en naturlig del av vårt företags dna. Vår tydliga ambition framåt är att erbjuda våra kunder smarta logistiktjänster, enkla att hantera, allt i takt med den teknikutveckling som nu möjliggörs i vår bransch. Förutom lager och distribution i Norden och Europa, erbjuder vi olika typer av tjänster som infrysning, upptining eller förberedande butiksexponering.

Trafikledare Örebro

För att öka servicen och fortsätta vara en professionell partner till våra kunder och transportörer, söker vi nu en trafikledare till vårt härliga team av tjejer och killar i Örebro. Tjänsten är på heltid och vi hoppas du kan starta i augusti 2021.

I rollen som trafikledare är du våra åkeriers och transportörers representant för Frigoscandia Transport Inrikes. Du kommer hantera lastplanering, säkerställa att vi har rätt kapacitet, följa upp i realtid och säkerställa att leveranser sker enligt plan. Du kommer även att hantera och sälja överskjutande gods till externa transportörer, köpa extra kapacitet och skapa kundanpassade upplägg utifrån behov. Du hanterar dessutom produktionsnära kundservice och hjälper våra kunder rätt. Du arbetar merförsäljande i din roll och skapar mervärde för våra kunder och leverantörer. En annan viktig del i arbetet är dokumentation av olika slag, kvalitet och resultatuppföljningar. Du kommer att arbeta i TMS Alystra och stötta åkerier i användningen av systemet. Rollen som trafikledare är rolig och varierande. Du kommer ha en bredd i dina arbetsuppgifter och många kontaktytor både internt och externt för att våra kunder ska få högkvalitativ service.

Vi söker dig

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med inriktning mot logistik och goda geografikunskaper inom Sveriges gränser. Har du dessutom erfarenhet av logistik med inriktning mot livsmedelshantering betraktas detta som extra meriterande. Det är viktigt att du är datadriven, van vid att arbeta i olika system och arbeta med uppföljningar i excel. Du behärskar såväl svenska som engelska väl i tal och skrift. Vi ser det extra positivt om du dessutom talar fler språk. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som trafikledare och gillar att arbeta strategiskt och långsiktigt för goda lösningar för både oss, kund och våra leverantörer.

För att du ska trivas och lyckas hos oss är det viktigt att du trivs med ett högt tempo och varierade arbetsdagar. Du behöver ha god förståelse för vad som gör vår verksamhet lönsam. Du gillar att lösa problem och att pussla ihop lösningar som är bra för både oss och för våra samarbetspartners. Därtill är du riktigt strukturerad och har god förmåga att planera ditt arbete - och inte minst för att anpassa och prioritera i din planering efter ändrade förutsättningar. Du är noggrann i dokumentationen av ditt arbete, har lätt för att kommunicera både i tal och skrift och är mån om ett gott samarbete både med externa och interna kontakter.  

Ansökan
Sista ansökningsdag är 31 juli 2021, men vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!

Frigoscandia gillar mångfald och uppmanar alla kvalificerade personer att söka!

Har du frågor kring tjänsten, kontakta produktionschef Christer Råberg 019-58 70 23 [ Email address blocked ]

Psst, visste du att?
Kunskap, talang och passion är byggstenarna till vår leverans. Det är i den kombinationen vi realiserar vårt kundlöfte: att göra livsmedel tillgängligt på ett så hållbart och kvalitetssäkert sätt som möjligt. I vårt temperaturkontrollerade logistiska nätverk som spänner sig från Sverige till Norden, och sedan vidare ner genom Europa kommer du som är öppen och nyfiken att hitta många tillfällen att bidra och briljera. Välkommen att följa med oss på en spännande resa.

 

Rekommenderade jobb

Trafikledare Örebro
SE Frigo Heltid
Praktik
SE Frigo Stockholm Heltidsanställd
Business Controller International Transport
SE Frigo Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 145754