Jobbet Trafikingenjör till Park & Gata, Järfälla Kommun har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Trafikingenjör till Park & Gata, Järfälla Kommun publicerad av Randstad

Heltidsanställd
Järfälla

Arbetsbeskrivning

Trafikingenjör till Park & Gata

Vi erbjuder dig en utmanande roll i ett sammansvetsat och glatt team där du får möjligheten att jobba i en kommun som växer snabbt och har norra Stockholms mest spännande geografiska läge!

Om arbetsplatsen

Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb

Park och gata, inom Bygg- och miljöförvaltningen, ansvarar för kommunens vägar, gator och torg samt belysning. I avdelningens ansvar ingår utveckling och vård av kommunens parker, bostadsnära skogar och naturområden, förvaltning av, naturreservat och åkermark.

Arbetsuppgifter

Huvudfokus kommer vara att tillsammans med kollegorna i ditt team driva och utveckla alla de arbetsuppgifter som hör trafikingenjörsrollen till, såsom trafiksäkerhetsfrågor, trafiksäkerhetsprojekt, mindre gatuombyggnader, lokala trafikföreskrifter, trafikanordningsplaner och dispenser.

Att vara trafikingenjör hos oss innebär många kontaktytor både internt och externt samt att du jobbar med hela samhällsbyggnadsprocessen, från idé via detaljplan tills dess att den färdigbyggd och besiktigad.

Du är en del av stadsbyggandet och arbetar med alla trafikslag; gående, cyklister, kollektivtrafik och fordonstrafik. Projekten har en stor variation inom trafik/infrastruktur och i rollen kommer du att arbeta med både utredning, utformning, planering och genomförande.

Beroende på din bakgrund så kan du komma att projektleda investeringsprojekt såsom tillgänglighetsåtgärder, anläggning av gång- och cykelvägar etc.

Som trafikingenjör deltar du i exploateringsprojekt från det tidiga skedet, till detaljplane- och genomförandeskedet. Här agerar du kravställare och expert inom trafikområdet för att skapa så optimala trafiklösningar som möjligt.

Trafik engagerar många och vi förutsätter att du gillar medborgardialogen. Detta kräver att du har en god samarbetsförmåga, är lyhörd och kan kommunicera. Samverkan med medborgare, entreprenörer, intresseorganisationer och andra enheter inom organisationen förekommer ofta i ditt arbete.

Du kommer också att medverka vid planering av nya anläggningar samt initiera, medverka i och driva utvecklingsprojekt inom trafikområdet. Du måste kunna samarbeta över avdelnings- och förvaltningsgränser samt känna dig bekväm i att leda arbete med entreprenörer och konsulter.

Kvalifikationer

  • Högskole- eller universitetsutbildning med inriktning mot trafik, samhällsplanering och samhällsbyggnad eller kunskap och erfarenhet som vi bedömer likvärdiga.
  • Då erfarenhet krävs varför vi gärna ser att du har några års erfarenhet inom yrket, även annan relevant arbetslivserfarenhet värderas.
  • Arbetet kräver att du är en engagerad och ansvarstagande person med eget driv och gott omdöme.
  • Det är av största betydelse att du har god samarbets- och kommunikationsförmåga, att du arbetar väl i grupp men att du också är en person som klarar av att arbeta självständigt och strukturerat.
  • Andra egenskaper som gör dig lämpad för tjänsten är att du är flexibel med god initiativ- och beslutsförmåga.
Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdatum: 2019-08-28
Ansök via: www.randstad.se

Urvalsarbetet kommer påbörjas i början på augusti men du är ändå välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt

Hannah Sandström, Senior Rekryteringskonsult, Randstad rekrytering.

E-post: hannah.sandstrom@randstad.se, mobil: 0733-434 534

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Rekrytering och vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Fackliga företrädare

Dawid Rojek-Szumanski, Ordförande Vision, 08-580 285 00

Rahwa Ayob, SACO & Sveriges Ingenjörer, 08-580 285 00

Övrigt

Järfälla kommun är en personlig arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är mycket stolta över våra utbildningsakademier, Medarbetar-, Arbetsledar- och Ledarskapsakademin. Att ha balans i livet, kunna kombinera karriär med familjeliv, är grundläggande för att skapa bra resultat. En förutsättning för att lyckas med det är att vi som arbetsgivare också speglar det samhälle vi verkar i. Oavsett var i kommunen du jobbar är din arbetsinsats av stor betydelse i vårt gemensamma uppdrag – att i varje enskilt möte med invånare och företag ge vårt allra bästa och föra Järfälla framåt. Läs mer på www.jarfalla.se

Läs mer: www.jarfallakommun.se

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Referens

201233926

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till