Jobbet Trafikbyrån söker nu efter sin blivande VD har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Trafikbyrån söker nu efter sin blivande VD publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivning


Nu finns en unik möjlighet att bli en stor och viktig del av oss på Trafikbyrån. Vi söker dig som brinner för digital marknadsföring, försäljning och ledarskap. Vill du driva och utveckla vårt bolag till nästa steg och samtidigt få en fantastisk möjlighet till egen utveckling? Känner du igen dig? Ta Chansen och sök tjänsten som VD för Trafikbyrån.

Dina arbetsuppgifter
Rollen består till stora delar av: - Leda och utveckla våra befintliga chefer och nya chefer - Strategisk säljutveckling - Skapa och driva affärsplan - Ekonomisk uppföljning/Budgetarbete - Medverka vid kundmöten - Etablera och följa arbetsprocesser - Kontorsansvarig

Din profil
Vi vill att du uppfattas som en förebild och känner stolthet inför sin arbetsplats, sina arbetsuppgifter och sin grupp. Du skapar positiv energi och glädje samt en öppen, tillgänglig och trygg miljö där medarbetaren vet att man kan komma med sina frågor, problem och åsikter. Du har en förmåga att kunna lyfta dig i och från en motgång, ger inte upp innan man kan påvisa att man försökt allt. Du är direkt och ärlig samt förklarar förväntningar på prestation så att medarbetarna vet vad och hur de ska göra för att lyckas. Ser till att medarbetaren förstår vilken roll de har i gruppen och företaget och hur de är med och påverkar våra gemensamma mål. Du säkerställer att medarbetarna når sina mål, följer upp på prestation, beteende och resultat i förhållande till de uppsatta målen. Skallkrav: - 3 års arbetserfarenhet inom en säljorienterad roll - 3 års arbetserfarenhet som Chef Meriter: - Arbetat inom byråvärlden, digital marknadsföring - Arbetat som marknadschef eller liknande roll med ansvar för inköp av digitala tjänster.

Om oss
Trafikbyrån i Sverige AB har funnits sedan 2007 och har alltid varit i framkant gällande utveckling och kompetens. Idag arbetar vi med sökmotoroptimering, annonsering i sociala- och Googles nätverk samt webbplatsproduktion med e-handelslösningar. Trafikbyrån präglas av en miljö med hög kompetens och integritet, Trafikbyrån är i ständig utveckling och har en stor bredd i sina projekt.

Villkor
Villkor: Lön: enligt ÖK Start: enligt ÖK Kontaktperson(er) Fernando 0722–45 22 84 fernando@framtiden.com Anställningsomfattning: Heltid Anställningsform Tillsvidareanställning med inledande provanställning Tjänstgöringsort Jönköping Urval sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag.

Referens

19752

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till