Jobbet Trafikadministratör till stort transportföretag i Landskrona har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Trafikadministratör till stort transportföretag i Landskrona publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Landskrona

Arbetsbeskrivning

Har du en naturlig fallenhet för logiskt tänkande och gillar att jobba med problemlösning? Vill du utvecklas inom transportbranschen och bli del av ett framgångsrikt företag? Då är detta tjänsten för dig!

Academic Work söker nu efter en trafikadministratör till ett stort transportföretag i Landskrona. Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Tjänsten kommer att vara ett vikariat för en planerad sjukskrivning och kommer att sträcka sig från november och ungefär tre månader fram och vara på heltid. Du kommer att få en upplärning om cirka två veckor i början av ditt uppdrag. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kandidatprofil

Som transportadministratör är du slussen på företaget där du kommer att jobba mot många olika marknader. Genom samtal med kunder kontrollerar du att hela kedjan följs genom företagets transporter och att avtal efterföljs. I rollen måste du snabbt kunna analysera och hitta lösningar på kundernas önskemål och på detta sätt ge bästa service. Du kommer att sitta i team om fyra och ha ansvar över dina kunder men också vara beredd att stötta upp dina kollegor vid behov.

Du kommer till exempel att:

* Tolka och registrera kundavtal och transportörsavtal
* Uppdatera säljarna samt de som jobbar i produktion om befintliga avtal
* Ha kundkontakt för att skapa nya avtal
* Boka transporter

Tjänsten passar dig vill utvecklas i en roll inom transport och logistik. Du trivs med att ha datorn som arbetsverktyg och drivs av kundkontakt där du själv tillsammans med dina kollegor skapar kundnöjdhet.

* Har erfarenhet av kundservice och gillar att ha kundkontakt
* Är obehindrar i svenska och engelska då kommunikationen sker på dessa språk
* Har god datorvana
* Har goda kunskaper i Excel

Det är även meriterande om du:

* Har en utbildning inom transport eller logistik
* Har erfarenhet av att jobba administrativt inom logistik/ordermottagning

Som person är du strukturerad och motiveras av att ha koll på många saker samtidigt. Du är serviceminded och gillar kontakt med kunder och kan bemöta kunders önskemål och snabbt finna en lösning. Du är självgående och kan driva ditt arbete framåt på egen hand. Samtidigt är du också en teamplayer som gillar att stötta dina kollegor.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: November
* Omfattning: Heltid under cirka 3 månader
* Placering: Landskrona
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15013613-SE

Liknande jobb

Elgiganten Helsingborg söker Helgpersonal Helsingborg Elgiganten AB
HÅLLBARHETSANSVARIG Helsingborg Catena

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till