Jobbet Trade Manager - Färsk fisk har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Trade Manager - Färsk fisk publicerad av SalesOnly

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som vill vara med på en spännande resa och utveckla Lobster Seafood på den svenska marknaden. I och med företagets snabba tillväxt erbjuder rollen som Trader stora möjligheter inom fisk-och skaldjurskategorin. Besitter du förmågan, viljan och drivkraften att vara med på Lobsters seglats med målsättningen att vara ledande inom sjömat i Norden? https://youtu.be/PSay-qZ8pcc

Din roll

Som Trade Manager kommer du att ingå i ett team som ansvarar för bolagets inköp och försäljning av färsk fisk i affärsområdet Trading. Tillsammans med leverantörerna och kunderna driver och utvecklar ni kategorin sjömat. Bland arbetsuppgifterna ingår förhandling kring sortiment och priser samt implementering av logistik, tull och andra driftrelaterade frågeställningar. Rollen innefattar många kontaktytor även internt och du kommer att arbeta i nära samarbete med andra bolag i koncernen.

Din profil

För att lyckas i rollen arbetar du strukturerat samt analytiskt. Din stora drivkraft är att utveckla affärer och har lätt att prioritera bland arbetsuppgifter för att hela tiden maximera såväl kundernas som vår affär. Du är en utpräglad relationsskapare och utvecklar ständigt ditt kontaktnät. Du är prestigelös och har lätt att samarbeta med olika typer av människor. Vidare är du driven och sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Erfarenhet från sjömatskategorin eller ett genuint fiskeintresse är starkt meriterande.

Vi söker dig som:


•        Har minst ett par års erfarenhet från sjömatskategorin, exempelvis FMCG eller sälj/inköp.


•        Har en stor passion för mat, inte minst en stor kärlek till sjömat!


•        Har ekonomisk förståelse och förmåga att bedöma värdet av olika affärsalternativ.


•        Har mycket goda säljkunskaper och förmåga att förhandla på högsta nivå.


•        Har entreprenöranda med intresse för att göra affärer.

VI erbjuder:


•        Ett mycket attraktivt arbete i en central roll för dig som vill arbeta med att utveckla företagets affärer.


•        Stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär.


•        Ett utmanande arbete i en positiv miljö, omgiven av kollegor med höga ambitioner.

Tjänsten är placerad på Lobsters kontor i Årsta och du rapporterar till Teamledaren för Färsk Trading.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Rekryteringskonsult Daniel Bjerndahl. Du ansöker via: http://www.salesonly.se För eventuella frågor är du välkommen att ringa Daniel på 0765259029.

Välkommen med din ansökan!

Lobster Seafood Sweden, en del av Insula AS

Insula AS grundades 2015 och är en koncern inom fisk och skaldjur i stor expansion. Insula är latin och betyder ö, detta syftar på Lofoten, där koncernen har sitt säte och understryker kopplingen till havet. Sedan start har man medvetet satsat på att förvärva starka och väletablerade aktörer på sjömatsmarknaden. Nu finns en stor portfölj av varumärken och produkter och man besitter en bred kompetens inom bearbetning och försäljning av fisk och skaldjur.

I Sverige finns bolagen Marenor AB, Marenor Varberg AB, Lofotprodukt Sverige AB, Lobster Seafood AB och Sjöboden Allt i fisk AB.

 Insula AS omsätter ca 6,5 miljarder, varav ca 2,5 miljarder i Sverige. Tillväxtplanerna är fortsatt starka, därför stärker vi nu organisationen ytterligare. Visionen är att göra en kategoriresa med fokus på värdetillväxt och innovation. Vi tror på en bättre värld genom kärlek till sjömat.

Referens

salesonly2615

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till