Jobbet Träindustriarbetare till Martinsons i Bygdsiljum har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Träindustriarbetare till Martinsons i Bygdsiljum publicerad av Lernia

Heltid
Bygdsiljum
0,00kr/ år

ArbetsbeskrivningOm företaget

På Martinsons hamnar du mitt i en byggrevolution där träbyggandet fortsätter att plocka marknadsandelar. För att vara Sveriges mest nytänkande träförädlare även i framtiden behöver vi hela tiden förstärka vårt team med drivna och utvecklingsvilliga människor. Martinsons är delaktiga i hela kedjan från planta till färdig byggnad. Vi är en helhetsleverantör av skogliga tjänster i nära samarbete med skogsägarna och bedriver produktionen i tre toppmoderna sågverk. Vi är dessutom en ledande aktör inom utvecklingen av rationellt och hållbart byggande i KL-trä och limträ. Med våra byggprodukter och byggsystem för flerbostadshus, hallar och broar har vi tagit positionen som ett av Sveriges mest innovativa träförädlingsföretag.

Vi söker nu efter nya medarbetare till Martinsons i Bygdsiljum.  Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande då vi tillämpar rotation i fabrikerna, men det huvudsakliga arbetet består till stor del av övervakning av en automatiserad tillverkningsprocess. Du bör med andra ord vara både snabb i tanken och händig. Grundlig introduktion och utbildning ges självfallet inför start.  Formell kompetens

- Körkort B och tillgång till bil
- Traverskort är meriterande men inget krav
- Tidigare erfarenhet från process- eller träindustrin är mycket meriterande Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du är "rätt person på rätt plats". Du är händig och arbetar gärna praktiskt och räds inte att ta i eller få lite skit under naglarna. Vi förutsätter att du inte har några problem med att arbeta både i team och självständigt. Vi ser gärna att du bor i närområdet samt har erfarenhet av industri eller tillverkning. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/heltid/BygdsiljumTillträdesdag

OmgåendeInformation

Detta uppdrag ska starta omgående vilket betyder att vi gärna ser att du redan nu skickar in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt person, välkommen med din ansökan redan idag!


Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att maila daniel.johansson@lernia.se. Observera dock att vi inte tar emot ansökningar på mail. 

Vi på Martinsons samarbetar med Lernia som kompetenspartner i denna process.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på lernia.se.

Referens

28644

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Övrigt - Bygdsiljum).
Du kan avregistrera dig när som helst.