SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Trähusmedarbetare sökes till husfabrik på Höglandet jobb i Vetlanda på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Trähusmedarbetare sökes till husfabrik på Höglandet på Uniflex

Trähusmedarbetare sökes till husfabrik på Höglandet

Uniflex Vetlanda, Jönköpings län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Uniflex Höglandet söker nu medarbetare som vill jobba inom trähusindustrin. Vi samarbetar med flertalet husfabriker runtom på Höglandet där flertalet nu söker personal.

Om tjänsten
Som medarbetare i en husproduktion arbetar du i en föränderlig miljö vilket kräver en positiv inställning och ett flexibelt förhållningssätt. Tjänsten är på heltid och kommer att starta omgående. Du blir anställd av Uniflex och uthyrd till kund. För rätt person kan kunden komma att erbjuda en anställning direkt hos dem efter en tids uthyrning.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Beroende på vilket företag du arbetar hos och din tidigare erfarenhet kan arbetsgifterna variera. Det kan handla om att bygga väggpartier, isolera, lägga golv, finsnickeri osv.

Vem är du?
Vi tror att du är händig, har erfarenhet av ritningsläsning och är noggrann. Du behöver kunna förstå instruktioner på svenska i tal och skrift. För att söka den här tjänsten ser vi gärna att du har erfarenhet inom träindustri/produktion sedan tidigare. Din personlighet präglas av ett högt driv, du får saker att hända! Du arbetar dagtid. Har du studerat bygg- och anläggning eller liknande är det meriterande. Du har goda kunskaper i svenska såväl i tal som i skrift. Du har körkort och tillgång till bil. Sök tjänsten hos oss redan idag! Urvalet sker löpande. Uniflex arbetar över hela höglandet, Nässjö, Eksjö, Tranås, Aneby, Vetlanda och Sävsjö. Varmt välkommen med din ansökan!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se Se till att dina referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en rekryteringsprocess. Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi •Kollektivavtal •Tjänstepension •Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner •Försäkringar •Marknadsmässig lön •Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 57286