Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Toyota Material Handling söker strukturerad orderadministratör jobb i Solna på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Toyota Material Handling söker strukturerad orderadministratör på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Toyota Material Handling söker strukturerad orderadministratör

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Solna, Stockholms län Heltid


Ditt uppdrag

Som orderadministratör är du en del av order- och leveransavdelningen för nya truckar. Du kommer kontrollera att orderunderlag är kompletta, lägga order till våra fabriker, hålla koll på när ordererkännanden från våra fabriker kommer in och därefter skicka ut ordererkännanden till våra kunder. När trucken är levererad och kunden är nöjd, är det du som ser till att ordern blir fakturerad.

Ibland förekommer kundspecifika krav kring leveransen i orderunderlaget, därför kan det förekomma att du har regelbunden kontakt med många funktioner inom företaget för att initiera att dessa krav möts.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Säkerställa kvalitet i utförda uppgifter
  • Jobba med ständiga förbättringar av processer inom Order- och leveransavdelningen enligt Toyota Way-principerna
  • Kontrollera att orderunderlag uppfyller krav för att kunna orderläggas
  • Orderläggning mot fabrik
  • Initiera att kundspecifika krav i ordern tas om hand
  • Kontrollera ordererkännande från fabrik
  • Skicka ordererkännande till slutkund
  • Genomföra kvalitetskontroll på lagd order "enligt fyra ögon"
  • Fakturering av truck efter godkänd leverans
  • Arbete med övriga administrativa uppgifter

Du kommer att ha ett tätt samarbete med andra orderadministratörer, produktspecialister, säljare och transportbolag. Det förekommer också kundkontakt i denna tjänst.
Din profil


Vi söker dig som har några års erfarenhet av en administrativ eller koordinerande roll och som värdesätter noggrannhet och kvalitet. För att lyckas i rollen krävs att du har ett gott ordningssinne och trivs med att följa processer och rutiner. Du har ett starkt personligt driv, en positiv grundinställning och en god förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter och arbeta proaktivt. Du är service minded och trivs i roller med många kontaktytor.

För att lyckas i rollen har du en god systemvana då arbetet sker mestadels i våra verksamhetssystem och innehåller en hel del administration. Vi förutsätter att du har minst gymnasial utbildning och en grundläggande ekonomisk och teknisk förståelse. Vidare uttrycker du dig väl på svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Du erbjuds

Toyota Material Handling erbjuder dig ett stimulerande arbete med många kontaktytor i ett stabilt och affärsmässigt företag. Är du redo att anta utmaningen att representera Toyota, ett av de största varumärkena i världen?

Detta är ett konsultuppdrag om minst sex månader där du är anställd hos Jurek med arbetar hos Toyota Material Handling på deras kontor i Solna. För rätt person finns en mycket god chans till en direktanställning hos Toyota Material Handling. Start för denna position önskas ske så snart som möjligt.
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga konsultchef Evelina Thimper på [ Link removed ]
Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande!Om verksamheten

Toyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Våra lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering kompletteras med autotruckar, Toyota I Site fleet management samt analys och rådgivning. Vi marknadsför ett heltäckande sortiment av truckar, där BT och Toyota kompletteras med Kalmar. Företaget utför också service på marknadens samtliga märken. Antalet medarbetare är cirka 450, varav drygt 250 ingår i den rikstäckande serviceorganisationen. I vår strävan efter överlägsen kvalitet genomsyrar The Toyota Way vår företagskultur, våra ideal och vårt sätt att arbeta. Vårt svenska huvudkontor ligger i Solna.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 21BF08F73E854361B0D904AC69FB31E2