Jobbet Toyota Material Handling söker en strukturerad ordermottagare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Toyota Material Handling söker en strukturerad ordermottagare publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Heltidsanställd
Solna

Arbetsbeskrivning

Är du redo att anta utmaningen att representera Toyota, ett av de största varumärkena i världen? Vi söker nu en ordermottagare till vårt härliga team.

Arbetsbeskrivning
Som ordermottagare är du en del av order- och leveransavdelningen för nya truckar. Du kommer, tillsammans med dina kollegor, ansvara för att leverera rätt truck i rätt tid - för att få en nöjd kund.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Säkerställa kvalitet i utförda uppgifter.
• Jobba med ständig förbättring av processer inom order- och leveransavdelningen enligt Toyota Way-principerna.
• Kontrollera att orderunderlag uppfyller krav för att kunna orderläggas.
• Orderläggning mot fabrik.
• Kontrollera ordererkännande från fabrik och skicka ordererkännande till slutkund.
• Fakturering av truck efter godkänd leverans.
• Arbete med övriga administrativa uppgifter.

Du kommer ha ett tätt samarbete med andra koordinatorer, produktspecialister, säljare och transportbolag. Det förekommer också kundkontakt i denna tjänst.

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av orderläggning och värdesätter noggrannhet och kvalitet i ditt arbete. För att lyckas i rollen krävs det att du har gott ordningssinne och har en god administrativ förmåga. Du har ett arbetssätt som bidrar till ständiga förbättringar, samt ett starkt driv att ta eget ansvar och har ständigt kunden i fokus.

Du har en god systemvana och vi ser det som mycket meriterande om du tidigare arbetat i M3. Vi förutsätter att du har minst gymnasial utbildning och grundläggande ekonomisk och teknisk förståelse. Du kommunicerar obehindrad på både svenska och engelska.

Du erbjuds
Vi erbjuder ett stimulerande arbete med många kontaktytor i ett stabilt och affärsmässigt bolag. Vi sitter nyrenoverade lokaler i Solna.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek rekrytering och bemanning. Har du några frågor om tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Om bolaget
Toyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Våra lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering kompletteras med autotruckar, Toyota I Site fleet management samt analys och rådgivning. Vi marknadsför ett heltäckande sortiment av truckar, där BT och Toyota kompletteras med Kalmar. Företaget utför också service på marknadens samtliga märken. Antalet medarbetare är cirka 440, varav drygt 270 ingår i den rikstäckande serviceorganisationen. I vår strävan efter överlägsen kvalitet genomsyrar The Toyota Way vår företagskultur, våra ideal och vårt sätt att arbeta. Vårt svenska huvudkontor ligger i Solna.

Sökord: ordermottagare, orderadministratör, orderhandläggare, orderkoordinator, M3, truck, Toyota, administration, order


Referens

38359E97C812496D94C33F5FD195CF5D

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till