Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Toyota Material Handling söker bolagsjurist jobb i Mjölby på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Toyota Material Handling söker bolagsjurist på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Toyota Material Handling söker bolagsjurist

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Mjölby, Östergötlands län Heltid

Arbetsbeskrivning:

Som bolagsjurist på TMHE blir du en del av bolagets juristavdelning som utgör en legal stödfunktion huvudsakligen till den europeiska verksamheten. Avdelningen är också ansvarig för compliance med fokus på riskhantering. Du kommer att arbeta i en bred juristroll med allmän affärsjuridisk rådgivning. Framför allt kommer du utgöra ett juridiskt stöd till bolagets centrala säljavdelningar. Fokus i arbetet kommer bestå av upprättande och förhandling av komplexa kommersiella avtal med våra större multinationella kunder och partners. Rollen kräver ett intresse för teknik och en förmåga att applicera juridiken på nya tekniska förutsättningar. Du kommer även att arbeta proaktivt med avtal och utbildningar inom organisationen.

Vem är du?

Vi söker dig med juristexamen och minst 5 års yrkeserfarenhet. Vi tror att du har erfarenhet av att arbeta med ovan beskrivna arbetsuppgifter från bolag och/eller affärsjuridisk byrå. Du är van att arbeta självständigt, du är en duktig jurist med stor förhandlingsvana och du har ett utpräglat kommersiellt intresse, gärna med internationell erfarenhet. Erfarenhet av kommersiella avtal är viktigt och om du även har erfarenhet av immaterialrätt, mjukvara och rättighetsfrågor eller erfarenhet från industrin så är det meriterande.

Då stor del av arbetet har internationell prägel är mycket goda kunskaper i engelska i såväl tal som i skrift en förutsättning. Som jurist är du affärsmässig, pragmatisk och resultatorienterad. Du är ansvarstagande och har stor integritet. Som person är du prestigelös, driven och positiv. Du är pålitlig, kommunikativ och har lätt att knyta kontakter med kollegor och kunder. Du har vidare ett intresse för att skapa struktur i arbetet.

Du erbjuds:

Du erbjuds en stimulerande och utvecklande roll i en entreprenöriell miljö där du ges möjlighet att arbeta brett inom affärsjuridiken i en stor internationell koncern. Arbetet är mycket varierande och täcker ett brett spektrum av legala frågor. Du blir vidare en del av ett härligt juristteam där man arbetar tillsammans för att nå bästa möjliga resultat.

Ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Toyota Material Handling Europe med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urvalsprocessen sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via email. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Karlsson på nummer 073 690 50 18 alt via [ Link removed ]

Välkommen med din ansökan!

För mer information om verksamheten se: www. [ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 0BDC18010ACA4E4595AD15DF8A15033F