Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

TMA-Förare till ledande Svenskt Bygg & Anläggningsbolag jobb i Malmö på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
TMA-Förare till ledande Svenskt Bygg & Anläggningsbolag på Uniflex

TMA-Förare till ledande Svenskt Bygg & Anläggningsbolag

Uniflex Malmö, Skåne län Heltid
Jobbeskrivning
Til vår kund som är en Global aktör inom Bygg & Anläggning söker vi en TMA-förare med erfarenhet för start omgående. Tjänsten är på heltid, dagtid måndag-fredag. Beroende på var du bor finns möjligheten att utgå från depåerna både i Malmö och Hörby. För rätt person finns möjligheten att, efter 6-månaders utyrning via oss på Uniflex, bli direktanställd hos kunden.

Personliga egenskaper
Du som söker måste ha följande kvalifikationer: • C-körkort och YKB • Behörighet APV • Utbildning och erfaenhet av att köra TMA-bil Som person är du lugn och har förmågan att hantera stress som kan uppstå i trafiken. Du har ett bra säkerhetstänk och värnar om en trygg arbetsmiljö för dig själv och dina kollegor. Intervjuer och urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

TMA-Förare till ledande Svenskt Bygg & Anläggningsbolag
Uniflex Malmö Heltid
Vi söker produktionspersonal till vår kund på Hisings backa!
Uniflex Göteborg Heltidsanställd
Vi söker Dig som vill arbeta extra inom industri och lager!
Uniflex Växjö Deltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55021