Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Biträdande jurist med fokus på avtal till TM & Partners jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Biträdande jurist med fokus på avtal till TM & Partners på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Biträdande jurist med fokus på avtal till TM & Partners

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Arbetsbeskrivning

I rollen som biträdande jurist i gruppen Kommersiella avtal kommer du tillsammans med mer erfarna kollegor ge byråns klienter juridisk rådgivning i olika avtalsfrågor. Du kommer bland annat upprätta, granska och förhandla varierande avtalstyper såsom IT-avtal, leverantörsavtal och olika industriella avtal. Du kommer att arbeta nära byråns Tech-team som tillhandahåller klienter råd i alla typer av IT- och IP-relaterade ärenden. Din arbetsplats kommer att vara i byråns fantastiska nya lokaler i centrala Stockholm vid Kungsträdgården.

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har arbetat 1 - 3 år på affärsjuridisk advokatbyrå och/eller bolag och som har erfarenhet av och gillar att arbeta med avtal. Vi biträder regelbundet ett stort antal svenska och utländska företag i ett brett spektrum av kommersiella avtal. Vill du arbeta på en ledande svensk advokatbyrå och få möjlighet att snabbt utvecklas som jurist genom att arbeta med erfarna och engagerade kollegor är detta rollen för dig!

Eftersom vi på TM & Partners är övertygade om att det är den vänliga och sunda kulturen som gör skillnaden är din personlighet mycket viktig för oss. Vi letar efter dig som är empatisk, hjälpsam och en god lagspelare. Du är vidare ansvarstagande och fullföljer dina arbetsuppgifter från start till mål. Du gillar att arbeta självständigt och har förmågan att fatta egna beslut. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, är ett krav.

Du erbjuds:

På TM & Partners arbetar vi som ett team och ser till att stötta och hjälpa varandra. I våra klientärenden är alltid en eller flera delägare aktivt engagerade vilket ger dig goda förutsättningar att utvecklas som jurist och du ges möjlighet att tidigt ta eget ansvar. Du blir en del av ett prestigelöst och högpresterande team på en advokatbyrå i expansion.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar TM & Partners med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Lönnbark på telefonnummer 076 00 26 921 alternativt [ Email address blocked ] .

Om verksamheten

TM & Partners är en ledande svensk affärsjuridisk advokatbyrå med verksamhetsgrupper inom de flesta affärsjuridiska områden. Tack vare vår erfarenhet kan vi erbjuda våra klienter god affärsförståelse och proaktiv rådgivning. Tillsammans med vår juridiska spetskompetens och vårt engagemang leder det till trygghet och väl genomförda affärer.

Vi tror att ett "true partnership" mellan talangfulla och dedikerade jurister utgör rätt grund för att på bästa sätt kunna bistå våra klienter med rätt expertis i varje situation. Vi behandlar våra kollegor med respekt och är stolta över vår företagskultur.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 71E4B78609BE4C91AF88D7ABE21E3715