Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Tjänst inom AML till företag inom finansiell rådgivning! jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Tjänst inom AML till företag inom finansiell rådgivning! på Academic Work

Tjänst inom AML till företag inom finansiell rådgivning!

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Den här rollen passar dig som har ett stort intresse för att motverka penningtvätt genom AML/KYC arbete. Vi ser att du är en analytiskt och självgående person som vill vara med och utveckla rutinerna för AML/KYC arbetet på det här företaget. I rollen kommer du att arbeta i ett härligt team, men där du tillsammans med en annan kollega kommer ta ansvar för arbetsuppgifterna relaterade till AML/KYC. Låter detta som din nästa drömtjänst? Sök då direkt, då vi jobbar med löpande urval.


Om tjänsten
I rollen blir du en del av contract controlling teamet där du tillsammans med dina kollegor arbetar nära rådgivarna på företaget. Just nu så är det en annan person i teamet som ansvarar för arbetsuppgifterna och frågorna relaterade till AML/KYC, där det nu behövs stöttning av en till medarbetare. Tillsammans kommer ni ansvara för såväl schemalagda arbetsuppgifter samtidigt som man kommer driva fram nya rutiner och arbeta med utvecklingsarbete. Teamet i stort är måna om att ha kul tillsammans och har även under hemarbetat lyckas bibehålla en härlig stämning som du nu har möjligheten att bli en del av.

Du kommer som en utgångspunkt arbeta fårn kontoret, med möjlighet att ha en viss flexibilitet med hemarbete i dialog med din närmsta chef på plats hos företaget. Det här är en roll med utvecklingsmöjligheter såväl i teamet som på företaget. Uppdraget kommer till en början vara på 6 månader, och det finns en god chans till förlängning om alla är nöjda med samarbetet. På sikt finns även möjligheten att bli överrekryterat direkt till företaget.

Du erbjuds

* Möjligheten att utvecklas på en dynamisk arbetsplats där du uppmanas att komma med egna idéer och förslag
* Möjligheten att bli en del av ett team med en god teamkänsla och där man har kul på jobbet
* En dedikerad konsultchef som även agerar som din karriärspartner

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
Som medarbetare hos contract controlling så kommerdu tillsammans med din kollega ansvara för AML arbetet. Det gäller granskning av kunder och avtal och säkerställa att man har den informationen för kunderna man behöver för att kunna motverka penningtvätt. Det kommer även vara arbete med utlandstransaktioner, och arbete med högriskkunder och länder.

En arbetsdag kan ha deadlines som är viktiga att de hålls och att arbetsuppgifterna har en hög kvalité, sedan kommer du även driva lite andra projekt vid sidan av för att utveckla de befintliga rutinerna relaterade till AML. Det krävs att du själv är uppmärksam som person och tänker på helheten när du arbetar med kunderna, samtidigt som du bibehållar en stor noggrannhet i ditt arbete. Du kommer även att ha en hel del kontakt internt med rådgivarna i företaget som är ansvariga för kunderna.
Vi söker dig som

* Du har en avslutad eftergymnasial utbildning inom finans, ekonomi eller juridik. Vi ser gärna att du har haft med alla dessa i din utbildning
* Du har tidigare erfarenhet av KYC/AML arbete, och du har ett stort intresse för området
* Du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete samt erfarenhet av en tjänst med mycket kundkontakt
* Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift, då båda dessa språk används i det dagliga arbetet

Som person är du:

* Noggrann
* Kommunikativ
* Ansvarstagande

Vi lägger stor vikt till dina personliga egenskaper i den här processen, och vi ser att du motiverar dig tydligt i din ansökan varför du vill ha just den här tjänsten samt varför du anser att du passar bra för den här rollen.

Övrig information

* Start: Omgående
* Omfattning: 6 månader med chans till förlängning
* Lön: Timbaserad månadslön
* Placering: Stockholm
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Mer information om företaget kommer att ges senare under rekryteringsprocessen.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15060717-SE