Jobbet Tjäna extrapengar inför jul - jobba på DHL som terminalarbetare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Tjäna extrapengar inför jul - jobba på DHL som terminalarbetare publicerad av Academic Work

Part-Time
Luleå

Arbetsbeskrivning

Är du student och vill tjäna extrapengar inför jul? Här är jobbet för dig som har ett flexibelt schema och vill jobba under fyra veckor för att stötta upp på DHL under Black Friday. Låter detta som något för dig? Läs vidare och ansök redan idag, vi jobbar med löpande urval.


Om tjänsten
DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och i denna tjänst kommer du att jobba tillsammans med 11 heltidsanställda i Luleå. Du blir en del av en terminal med bra processer och struktur, där kamratandan är viktig och stämningen är god. Vi söker nu studenter som vill jobba och stötta upp under veckorna kring Black Friday, då trycket ökar på terminalen.

Du kommer tillsammans med dina studentkollegor att få introduktion 2-3 pass under vecka 47 för att sedan jobba varje veckodag under tre veckor, 48-50. Passen kommer att vara 06-09 eller 13-17, och det är av stor vikt att ditt schema i skolan är flexibelt.

Eftersom DHL:s terminal ligger utanför centrala Luleå, i Gammelstad, förutsätter arbetet att du kan ta dig dit på egen hand.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med paketsortering där du och dina kollegor lyfter paket och sorterar i olika burar. Tillsammans med en eller två kollegor som du kommer samarbeta med på ditt arbetspass, kommer du att hjälpa DHL att kunna få ut paket till kunderna under en period då trycket är högt.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Studerar i nuläget på minst 50%, vi ser det som meriterande om du har minst två år kvar av dina studier.
• Har ett flexibelt schema som tillåter att du jobbar varje dag under veckorna 48-50, samt kan bokas in för intro under vecka 47

Vi ser det som positivt om du har tillgång till egen bil eller bor nära terminalen för att kunna ta dig till jobbet på ett bra sätt då det är svårt att ta sig dit med kollektivtrafik under vissa tider.

Som person är du:
• Flexibel
• Självgående
• Har god samarbetsförmåga

Övrig information

• Start: v. 47, 16:e november
• Omfattning: Deltid, extrajobb under v. 47-50
• Placering: Luleå, Gammelstad.
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och DHLs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Läs mer om DHL

Referens

15045712-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till