Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Timanställning för kund i Rundvik jobb i Nordmaling på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Timanställning för kund i Rundvik på Lernia

Timanställning för kund i Rundvik

Lernia Nordmaling, Västerbottens län Heltid


Om företaget

Vi söker nu för kunds räkning dig som vill jobba extra timmar vid behov med start omgående. Kanske du studerar på distans eller deltid, har eget företag eller annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% och vill kunna få lite mer timmar på annan arbetsplats. Vår kund behöver dig som är flexibel och pålitlig, som gillar att hugga i när det behövs och kunna komma in med kort varsel vid t.ex. sjukdom eller arbetstoppar.

Du kommer att bli anställd av Lernia men ingå i deras timpool där uppdragen kan vara timmar/dagar/veckor beroende på hur det ser ut i deras produktion. Sök redan idag!Arbetsuppgifter

Arbetet kan vara omväxlande och du kan komma att arbeta med olika arbetsledare. Du kommer att stötta ordinarie personal som tillverkar moderna, kundanpassade och effektiva träbaserade I-balksystem och tekniska lösningar. 

Arbetstider är förlagda främst eftermiddagar/kvällar mån-fre och start omgående. Din bakgrund

Viktigast för oss är att du som söker har en god samarbetsförmåga och en stark vilja till att alltid bidra med ditt bästa. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det viktigt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Vi ser att du som anställd hos oss är kvalitetsmedveten och har ett positivt sätt i bemötandet av medarbetare då du kommer att vara vårt ansikte utåt.

Vidare ser vi att:

- Du talar och förstår svenska i tal och skrift. 

- Du har en godkänd gymnasieutbildning

- B-körkort samt tillgång till bil, truckkort eller traverskort är meriterande

- Meriterande om du har erfarenhet av träindustri men ej ett krav. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort


Timanställning utifrån kundens behov. Är först och främst för vår kund baserad i Rundvik men är man öppen för uppdrag i Umeå finns det möjlighet till detta.Tillträdesdag


Start omgående.Information

För att kunna vara timanställd krävs det att man har annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% och att man kan styrka detta. Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag! 

Har du några funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med Konsultchef Rebecka Junghagen, [ Link removed ]  

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 172944