Jobbet Tillståndstekniker har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Tillståndstekniker publicerad av e.on

Heltid
Sundsvall
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Hos oss är alla olika, men vi har en sak gemensamt. Vi brinner för vårt mål att ställa om till 100 procent förnybar och återvunnen energi senast år 2025. Det är ingen liten ambition och för att kunna nå dit krävs människor som vill göra skillnad och bryta ny mark. Istället för att leva på naturen, måste vi börja leva med den. Nu gör vi stora investeringar för att vara med och skapa ett land som drivs av naturens kraft istället för på dess bekostnad.

Avdelningen Tillstånd och Rättigheter har som huvuduppgift att inom E.ON koncernen hantera olika tillståndsprocesser kopplade till byggnation och förvaltning av bolagens anläggningar. Arbetet syftar till att skapa högsta möjliga avkastning för affären och, i förlängningen, bidra till ett hållbart samhälle samt skapa nöjda kunder och medarbetare

I rollen som tillståndstekniker kommer du att handlägga ärenden rörande markupplåtelse. Du kommer även att ansöka om och att delta vid förrättningar enligt ledningsrättslagen och fastighetsbildningslagen samt bevakar ledningsrätter och servitutsrättigheter i samband med fastighetsbildningsförrättningar, exekutiva auktioner och liknande. I tjänsten ingår även att samordna planärenden samt att upprätta yttranden över detaljplaner, naturreservatsföreskrifter, bygglovsansökningar och liknande.

I rollen ingår också allmän ärenderådgivning kopplat till ditt kompetensområde. 


Viktiga personliga egenskaper för tjänsten är att du är drivande samt att du arbetar på ett strukturerat sätt som bygger på affärsmässighet och kvalitetstänkande.

Din sociala kompetens och samarbetsförmåga är viktig med tanke på arbetet mot övriga kontaktytor. Du är självgående, effektiv, leveransinriktad och flexibel. Du uttrycker dig väl i tal och skrift samt har en förståelse för helhetsresultat som bygger på kundnöjdhet, vilket är mycket viktigt i vår verksamhet.

Meriterande om man har tidigare erfarenhet av tillståndshantering.

För oss är det viktigt att dina personliga egenskaper stämmer överens med E.ON:s värderingar så att du känner dig som en naturlig del av vår verksamhet:

”Vi sätter kunderna först, vi samarbetar, vi är innovativa och arbetar med ständiga förbättringar, vi når framgång tillsammans och vi agerar ansvarsfullt med ett öppet sinne.”

Känner du att du passar in på beskrivningen och vill bli vår nya kollega? I så fall så välkomnar vi din ansökan redan idag då vi behandlar ansökningar löpande under sommaren. Dock senast den 9 augusti.

För frågor om tjänsten kontakta antingen Linda Hedberg, Gruppchef:

+46 706 885 586

eller Maria Anselmsson, Avdelningschef:

+46 706 231350


Referens

90703

Om företaget

Här förnyar vi Sverige
Ett bultande hästhjärta, passion för cykling eller simning i blodet? Eller är din grej mer ett seriemaraton från soffan? Hos oss finns människor med alla möjliga olika intressen. Vi vet nämligen att det blir roligare och mer givande att gå till jobbet när kollegerna är en skön mix av människor med olika infallsvinklar, bakgrunder och liv.

Det är då vi berikar varandra som mest.

På E.ON är alla lika olika, men vi har samtidigt en sak gemensamt: vi brinner för vårt mål - att ställa om till 100 % förnybar och återvunnen energi senast till år 2025. Det är ingen liten ambition, och för att vi ska kunna nå dit krävs människor som vill vara med och göra skillnad och bryta ny mark tillsammans. Som till exempel Marianne på bilden, som inte bara älskar ridning och hästar utan dessutom är en av pionjärerna inom förnybar fjärrvärme.

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss och vara med och skapa ett land som drivs av naturens kraft istället för på dess bekostnad? Möt Marianne och några av oss andra här!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till