Jobbet Till vår kund söker vi nu en noggrann kvalitetsassistent! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Till vår kund söker vi nu en noggrann kvalitetsassistent! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Vill du bidra till att säkra kvalitet och produktsäkerhet inom E-hälsa? Vill du jobba med ständiga förbättringar i en produktionsnära miljö? Då är tjänsten som kvalitetsassistent något för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund behöver nu förstärkning till sin kvalitetsavdelning som i dagsläget består av en person. Du kommer att arbeta med provsvarshantering samt avvikelse- och reklamationsutredningar. Du kommer även att medverka vid certifieringsarbeten och genomförandet av revisioner, därför ser vi gärna att du har kunskaper inom FDA.

Vidare kommer du att identifiera utbildningsbehov inom kvalitet och hygien samt planera och genomföra internutbildningar inom detta område. Att kunna initiera, leda och delta i projekt samt driva och delta i förbättringsprocesser ingår också i dina arbetsuppgifter. Vi söker alltså dig som har erfarenhet av att rapportera produktdata, inhämta information om råvaror från leverantörer och tillverkare samt varit behjälplig med kontroll och sammanställning av information. Detta då dessa uppgifter kommer att vara ditt huvudsakliga jobb

Detta söker vi:

Vi ser att du som söker har en eftergymnasial utbildning (KY eller YH) inom naturvetenskap/livsmedelsteknik. Du har minst 2 års erfarenhet av kvalitets- och produktsäkerhetsfrågor inom livsmedelsproduktion. Du är väl insatt i HACCP-principerna och gällande lagstiftning inom livsmedel. För att lyckas i rollen som kvalitetsassistent har du lätt för att samarbeta, är resultatorienterad och strukturerad. Du är ansvarstagande, har lätt för att ta egna initiativ och jobba självständigt. Har en god kommunikativ förmåga samt kan driva flera parallella uppgifter samtidigt. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav. Vi ser också att du har god datorvana och goda kunskaper i Officepaketets relevanta applikationer.

För rätt person finns möjligheten att växa in i rollen som kvalitetschef!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45250

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till