Jobbet TIG svetsare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat
Heltidsanställd
Eslöv

Arbetsbeskrivning


Vi söker dig som är en duktig och självgående TIG-Svetsare till en av våra kunder i Eslöv.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att svetsa i material som aluminium, rostfritt och svart. Du behärskar MIG/MAG, TIG svetsning på ett mycket bra sätt och du hanterar konstruktion och ritningsläsning. Svetsningen ställer stora krav på din precision och noggrannhet.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du är en erfaren svetsare och hanterar vant ovanstående material. Du är kunnig och självgående i ditt arbete och dina arbetsuppgifter. Som person är du arbetssam, noggrann och kvalitetsmedveten. Du bidrar självklart till ett bra resultat och en god stämning i arbetsgruppen, genom ett trevlig sätt och ett öppet sinne.

Information och kontakt
Arbetstiderna är dagtid måndag-fredag. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten tillsätts när vi hittar lämplig kandidat. Tjänsten ska tillsättas omgående och uppstart sker så snart vi hittat rätt kandidat . Sök gärna tjänsten redan idag.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal. Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Referens

SE-5405

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till