Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

TietoEVRY söker Verksamhetskonsult inom området förskola jobb i Skellefteå på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
TietoEVRY söker Verksamhetskonsult inom området förskola på Academic Work

TietoEVRY söker Verksamhetskonsult inom området förskola

Academic Work Skellefteå, Västerbottens län Heltid
Söker du ett jobb där du får möjlighet att göra skillnad och bidra till samhällsutveckling? Har du tidigare jobbat med administration eller IT-stöd inom Förskolan? Då kan tjänsten som Verksamhetskonsult vara nästa steg för dig. Hos TietoEVRY får du som medarbetare vara med och utveckla digitaliseringen inom skolor i en spännande roll med mycket kundkontakt. Sök tjänsten redan idag! Urval sker löpande.


Om tjänsten
Som Verksamhetskonsult på TietoEVRY tillhör du ett team på 18 konsultkollegor som jobbar i Sverige, Norge och Finland varav 11 av dom sitter i Skellefteå. Du kommer jobba i team tillsammans med dina kollegor och vara ansiktet utåt för TietoEVRY mot kommuner och förskolor. På grund av rådande samhällssituation jobbar medarbetarna hemifrån men undantag kommer göras under introduktionen i denna roll för att skapa bästa möjliga förutsättningar för dig att lyckas i din nya roll. Resor med övernattning förekommer i liten utsträckning max en gång i månaden så fort arbetssituationen återgår till det normala.

Du erbjuds

* Ett arbete hos ett ledande nordiskt digitalt tjänste-och programvaruföretag
* Bli en del av ett team med kompetenta och trevliga medarbetare i en spännande och utvecklande roll

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
Som Verksamhetskonsult kommer du att utbilda kunden, utveckla samarbetet och fungera som ett processtöd i verksamhetssystemet Tieto Education Förskola. Du har en bred roll med många kontaktytor och jobbar nära både ditt team, utvecklare, kunderna och säljarna. Du är kundens naturliga kontakt med TietoEVRY och kommer jobba med att skapa en förståelse för kundens situation och analysera hur Tietoevry skulle kunna hjälpa till och implementera deras system hos kunden.
Vi söker dig som
Har stort intresse för att jobba med kunder. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med administration inom förskola eller jobbat som rektor. Det är ett krav för tjänsten att du kan kommunicera obehindrat på svenska i såväl tal som skrift då språket används i det dagliga arbetet.

Som person är du:

* Noggrann
* En lagspelare
* Kommunikativ

Övrig information

* Start: Omgående, enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Skellefteå
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TietoEVRYs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Dagens skola står inför en rad olika utmaningar och det efterfrågas användarvänligare e-tjänster medan skolledningen har krav på kostnadseffektiviseringar. Med hjälp av digitalisering kan man uppfylla båda kraven.

TietoEVRY Education Services ger skolledning, huvudlärare och ämneslärare möjlighet att ta sig an morgondagens utmaningar och utnyttja synergieffekterna i organisationen.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15058726-SE