Jobbet Tieto söker Utvecklare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Tieto söker Utvecklare! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta på ett företag som är ledande inom telekom-branschen? Är du en social person som trivs med att arbeta i projektform? Här är chansen för dig som vill ta nästa steg i arbetslivet och lära dig avancerad utveckling från grunden. Nu vill Tieto förstärka kontoret i Umeå med ytterligare programvaruutvecklare. Ta chansen och sök tjänsten!


Om tjänsten
Det bästa med Tieto är att man får arbeta med att utveckla den senaste tekniken inom trådlös kommunikation samt att det är en arbetsplats med många trevliga och roliga medarbetare. Storleken på arbetsplatsen gör att det exempelvis alltid finns någon intressant person att äta lunch med eller att diskutera något specifikt intresse med. - Mårten, utvecklare på Tieto.

På kontoret i Umeå sitter 150 personer fördelade på 3 våningsplan. Här hittar du en inspirerande arbetsmiljö driven av teamkänsla och laganda i öppna landskap. Tietos lokaler ligger även nära IKSUs träningsanläggning, med ett stort utbud av träningsformer och goda luncher.

Det här är Tieto

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Tieto. Tietos intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter
Som mjukvaruutvecklare på Tieto kommer du utveckla högteknologiska lösningar inom 4G och 5G tillsammans med Tietos kunder och dina kollegor i teamet. Du kommer att ingå ett agilt team där ni arbetar tillsammans med systemering, design och test. Det kommer passa dig som motiveras av att arbeta metodiskt för att lösa problem.

Arbetet sker främst i C/C++ med inriktning mot realtidstillämpningar med protokollbaserad kommunikation i inbyggda system och kan till vissa delar betecknas som hårdvarunära.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en examen från Teknisk Datavetenskap eller från en likvärdig utbildning

Vidare ska du ha ett stort intresse för programmering och en vilja att hålla dig ajour med ny programmeringsteknik. Tidigare erfarenhet av mjukvaruutveckling är givetvis mycket meriterande, men inte avgörande. Tieto arbetar i en internationell miljö och därför är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och i skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom:

• C/C++
• Agil projektmetodik
• Linux

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som person tar egna initiativ och är kreativ. Du har en förmåga att se helheten i ditt arbete och tar ett ansvar för såväl dina egna uppgifter som för teamets. Du trivs i en miljö där grupparbete är fokus, men kan även självständigt hantera arbetsuppgifter. Du har en mycket god förmåga att leverera mot uppsatta mål och deadlines och är bra på att kommunicera såväl muntligt som skriftligt.

Övrig information

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Placering: Umeå
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tietos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
\'We are one of the leading companies within the technology of mobile communication worldwide. We believe in curious minds and the courageous professionals, who wantto make an impact for a better andsmarter society. This is your chance - to continue your professional career! - Tieto

Referens

15039301-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till