Jobbet Tieto söker fullstack developer! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Tieto söker fullstack developer! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Falun

Arbetsbeskrivning

Har du minst två års erfarenhet av systemutveckling? Vill du göra skillnad och vara en del i utvecklingen av nya affärer och ny teknik? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Tieto är ett finsk-svenskt aktiebolag och IT-konsultföretag som finns i många länder och har ca: 14 000 anställda. Till kontoret i Falun söker vi nu dig som har minst två års erfarenhet av systemutveckling och som vill arbeta med olika utvecklingsuppdrag, kodning i både front- och backend avseende ett eller några system. Tjänsten är en direktrekrytering där StudentConsulting ansvarar över rekryteringsprocessen, men du blir anställd av Tieto.

På Tieto erbjuds du en utmanande position med stora möjligheter till professionell utveckling. Tietos kultur bygger på öppenhet och aktiv samverkan. Du kommer att bli en del av ett team som präglas av öppenhet och genuint engagemang. Tieto erbjuder dig en professionell miljö och plattform där du har möjlighet att direkt påverka din karriärsutveckling. Om du har en bra idé, kommer folk att lyssna på dig och med kvalitetsorienterade kollegor och intressanta kundrelationer på flera nivåer, hamnar du snart i viktiga uppdragsdiskussioner med kunder.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av:

•.NET och C#
•Testdriven systemutveckling och ramverk runt detta samt objektorienterad design som exempelvis SOLID-principer, GOF-patterns etc.
•Övergripande kunskaper och erfarenhet kring Continous Integration d.vs. automatiserade byggen.
•Design av http-baserade APIer
•Javascrips klientutveckling: Typescript, Angular och React
•MS SQL Server kombinerat med EF
•Erfarenhet av agilt teamarbete och arbetssätt

Som person är du en teamspelare som sätter teamet före individen. Du är duktig på att förklara, övertyga, prioritera och enas. Du har en vilja att utvecklas och tar gärna en mentorsroll inom dina specialistområden. Du är kvalitetsmedveten, prestigelös och ansvarstagande. Samt socialt och kommunikativt begåvad.

Visst låter det som en spännande tjänst? Urval och intervjuer sker löpande, så sök redan idag!

Sökord: Backend, Frontend, Tieto, Systemutveckling, Programmering

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51125

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till