Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?
Na

Ticket i Göteborg söker Javautvecklare jobb i Göteborg på Ada Digital

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ticket i Göteborg söker Javautvecklare på Ada Digital

Ticket i Göteborg söker Javautvecklare

Ada Digital Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Vill du arbeta med modern teknik hos Nordens största privatresebyråkedja? Välkommen till Ticket i Göteborg

Vi på Ticket Privatresor vill bli världens bästa resebyrå och söker dig som vill vara med på resan! Vi växer och söker nu ytterligare en Javautvecklare till teamet i Göteborg. Du blir en del av en kultur som präglas av frihet, inkludering och där vi är måna om att ha kul på jobbet! Därför får du här stor frihet till att påverka din roll samt att arbeta med det du tycker är roligast helt enkelt.

VI ERBJUDER DIG

Hos oss får du möjligheten att påverka på riktigt. Du kommer att jobba i en organisation med korta beslutsvägar där det går snabbt från beslut till handling. Våra agila team är självbestämmande. Du får tillsammans med utvecklingsgruppen påverka teknikval men också andra viktiga beslut.

Här erbjuds du:

  • En flexibel roll med stort utrymme att sätta din egen prägel
  • Att arbeta med ny teknik och där vi generellt bygger många nya funktioner
  • Fina förmåner, exempelvis generösa reseförmåner

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I din roll som Javautvecklare hos oss kommer du utveckla vår funktionalitet i Java där allt nytt byggs i microtjänster som körs på kubernetes i AWS. Vår tech-stack består även av EKS, Jenkins-X, Spring Boot och Vue.js. Du kommer primärt att utveckla nya funktioner men också förbättra befintliga funktioner och system.

Vidare kommer du:

  • Involveras och planera spännande projekt framåt tillsammans med produktägare
  • Ta fram nya moderna lösningar som underlättar för Tickets kunder
  • En varierad vardag där du i din roll har stora möjligheter att påverka!
  • Arbeta med ny, modern teknik där du har möjlighet att involveras i teknikval

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

På Ticket är vi i dagsläget omkring 35 utvecklare som är fördelade i mindre produktteam. Vilket produktteam du kommer ingå i får du själv bestämma utifrån dina intressen och det som passar dig bäst! Vi har olika produktteam som fokuserar på våra olika produkter, exempelvis Flygoptimering och prissättning som arbetar med optimeringar och prissättningar samt Package som fokuserar på paketerbjudanden.

Vi har länge jobbat agilt i tvåveckorssprintar. Teamen utser själv Scrum Master till respektive team och är självbestämmande. Vill teamen mob-programmera eller utveckla på egen hand - det är helt upp till varje person och team! För sammanhållningen ser vi gärna att gruppen är på kontoret några dagar i veckan men teamen styr vilka dagar det blir.

MER OM DIG

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och är en erfaren javautvecklare. Du har tidigare arbetat med spring boot samt microtjänster. Vi ser gärna att du också har erfarenhet av större kritiska system. Personlighetsmässigt ser vi att du är målfokuserad, tar initiativ och bidrar med egna idéer och tankar. Du har lätt för att samarbeta tillsammans med andra då du kommer arbeta nära andra utvecklare i teamet. Vidare är du kundfokuserad och vill framåt, precis som dina kollegor på Ticket.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 45D47429232D45FEBADF545014746BC9