Jobbet Thomas Betong söker Processoperatörer! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Thomas Betong söker Processoperatörer! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta i en framtidsbransch och vara med att bygga upp nya Göteborg? Då har du nu chansen att få utbildning till processoperatör hos en av de ledande leverantörerna av högkvalitativ fabriksbetong i Sverige.

Information om uppdraget:

Thomas Betongs framgång bygger på kompetens från ett engagerat team och de söker nu flera processoperatörer som vill vara en del av Göteborgs framtida byggnadsprojekt.

Som Processoperatör tillverkar du färsk betong via ett datoriserat styrsystem. I arbetsuppgifterna ingår kvalitetssäkring genom provtagning, kundkontakt och löpande underhåll.

I denna tjänst får du möjlighet till en betald utbildning inom Fabriksbetongstillverkning i en framtidsbransch som ständigt växer.

Detta är en direktrekrytering vilken innebär att du blir anställd direkt av Thomas Betong. Tjänsten är tillsvidare och kommer tillsättas när vi hittar rätt kandidat, så skicka in din ansökan redan idag!

Detta söker vi:

Du är Thomas Betongs ansikte utåt mot kund, därför är det viktigt att du är serviceinriktad och arbetar kvalitetsmedvetet i varje leverans.
Du har god samarbetsförmåga och vilja att utvecklas.
Du ser vad som behövs göras och är inte rädd att ta i när det behövs.
Du trivs i en arbetsmiljö som är omväxlande.
Har du erfarenhet från byggbranschen och tekniskt gymnasium eller liknande utbildning kommer du att ha en god grund att stå på.
Vi vill att du har:
• Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
• God datorvana
• B - körkort.

Om arbetsgivaren:

Betong. Prefab. Betongpumpning. Efter 60 år på marknaden är vi en av de ledande leverantörerna av högkvalitativ fabriksbetong i Sverige. Genom att kombinera leverans av betong med våra produkter inom prefab och breda utbud av tjänster, kan vi säkerställa kompletta och effektiva lösningar för ditt byggprojekt.

Thomas Betong ingår i den svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group (startad 1955), med verksamhet i Sverige, Polen, Tyskland, Norge och USA.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44313

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till