Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

TFIP expanderar och söker elkonstruktör till Göteborg jobb i Göteborg på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
TFIP expanderar och söker elkonstruktör till Göteborg på Framtiden

TFIP expanderar och söker elkonstruktör till Göteborg

Framtiden Göteborg, Västra Götalands län HeltidVill du vara med i de största och häftigaste projekten i Göteborg? Vill du kickstarta din karriär i ett bolag där medarbetaren står i centrum? Se hit och ansök redan idag.

OM TFIP
TFIP är en teknisk installationskonsult som erbjuder helhetslösningar inom infrastruktur och samhällsbyggnad.
Bolaget startades 2012 med visionen av att all teknisk installation bör ses om ett koncept, och genom ett samarbete mellan teknikdisciplinerna ges ett mervärde.

2016 klev ett antal minoritetsägare in i bolaget, och de tog flera stora projekt i Västsverige.
Sedan 2020 ägs TFIP av Sitowise koncern i Finland och är idag ett framgångsrikt Gasellföretag med kontor i Göteborg, Stockholm och Falun.
Mer information ges under intervjutillfället.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som anställd på TFIP arbetar du mest inhouse inom olika typer av kundprojekt. Beroende på din bakgrund finns möjligheten att arbeta med olika system så som Kraft, belysning eller tele.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden kan vara:
Ritningar av elinstallationer
Beräkningar
Materialval
Tekniska beskrivningar och underlag
Under första tiden kommer du genomföra en onboarding där du tilldelas en fadder och mentor. Du får en bra upplärning anpassad efter det som du behöver.

Rollen är spännande och utvecklande i ett modernt bolag som sätter medarbetaren främst. TFIP tror på värdet av en trivsam arbetsmiljö och har en hög ambition inom mångfald och jämställdhet.

I samråd med chefer och projektledare är du med och möjliggör din egen personliga utveckling och kan forma din karriär inom företaget.

DIN PROFIL
För att lyckas i rollen tror vi att du har kunskaper inom El. Du har gärna jobbat något år som exempelvis installationselektriker och sedan studerat vidare mot elkonstruktion.

Skallkrav
  • Relevant elkunskap
  • Grundläggande kunskaper Cad
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska
Meriterande
  • Erfarenhet installationselektriker
  • YH-utbildning inom elkontruktion
På TFIP är det högt i tak och en hjärtlig miljö. Det finns en fin lagkänsla och öppenhet i gruppen så att hjälpas åt är standard.
Du känner stor ansvarskänsla för dina arbetsuppgifter och är kommunikativ mot såväl kunder som kollegor.
Ett av TFIPs mål är att vara en ledande aktör genom att tänka nytt och innovativt. De projekterar i 3D och använder moderna program som Revit, Navisworks och IRIS VR så kunskaper inom detta är också starkt meriterande.

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Flexibel
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: 100%

Relevant elkunskap Grundläggande kunskaper Cad Goda kunskaper i Svenska och Engelska
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000078839028