Jobbet Testutvecklare till spännande tjänst på Axis Communications! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Testutvecklare till spännande tjänst på Axis Communications! publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Lund

Arbetsbeskrivning


Du är programmerare och vill jobba brett. Du älskar att ha koll på helheten samtidigt som du vill skriva snygg kod. Du är hjälpsam och framåt, du trivs i sociala miljöer där man hjälps åt och vill starta din karriär på bästa tänkbara sätt. Beskrev vi precis dig? Sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att vara en del av testteamet på Axis och du jobbar i ett mindre team tillsammans med fyra-fem utvecklare. Tillsammans utvecklar ni nya funktioner, lanserar produkter och hittar de absolut bästa lösningarna på marknaden. Fokus kommer att vara på applikationer och molnlösningar. Ni jobbar tight tillsammans, vilket du trivs med. Här får du en unik möjlighet att jobba med framtidens teknik och en väldigt stor bredd i din kunskap. Exempel på arbetsuppgifter: - Testutveckling och automatisera tester - Felsökning och analys - Planera, designa och utveckla test Mycket av arbetet sker i Python, Javascript och Go.

Om företaget
Axis Communications är en global och marknadsledande innovatör med huvudkontor i Lund. Huvudfokus ligger på företagets nätverksbaserade videövervakningssystem och ökad säkerhet för miljoner människor runt om i världen. Företagets innovativa lösningar ökar säkerheten bland annat på flygplatser, fängelser, i detaljhandeln, på universitet och banker. Kulturen hos medarbetarna präglas av en hjälpsamhet och ödmjukhet samtidigt som alla vill utvecklas och bli bäst på det de gör. På huvudkontoret i Lund jobbar ca 1900 personer och globalt totalt 3000, det finns med andra ord mycket stora utvecklingsmöjligheter inom företaget!

Din profil
Som person är du kommunikativ, lyhörd, och en sann problemlösare. Du trivs med att styra över och driva ditt eget arbete framåt och du har en kapacitet att hantera flera uppgifter samtidigt. Vi söker dig som har ett brinnande och genuint intresse för teknik, programmering och utveckling. Skallkrav: - Högskole- eller civilingenjör inom data/elektro, systemvetenskap eller motsvarande - Grundläggande programmeringskunskaper, med fördel i Java/Javascript, Python eller liknande - Svenska och engelska i tal och skrift Meriterande: - Kunskap och förståelse av nätverk eller molnlösningar

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Ort: Lund Omfattning: Heltid Start: Enligt överenskommelse Urval: Sker löpande, så var snabb in med din ansökan!

Referens

20230

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till