Jobbet Testsystemutvecklare till expansiva Nilar i Gävle! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Testsystemutvecklare till expansiva Nilar i Gävle! publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 4 dagar
Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Nilar är företaget med innovativa processer, patenterade produkter och revolutionerande idéer inom batteriindustrin. Med sin gröna batteritillverkning fortsätter de växa och just nu står bygget av en ny produktionshall näst på tur. Tack vare sin expansiva ställning har de nu möjlighet att utöka flera av sina team och söker därför dig som har erfarenhet inom testutveckling och som är hungrig på att ta dig an nya utmaningar! Vågar du ta steget mot nya karriärsmöjligheter? Vi tror på dig, så passa på att söka tjänsten redan idag! Vi tillämpar löpande urval.


Om tjänsten
Academic Work söker en testsystemutvecklare till Nilar. Testverksamheten består idag av systemtestare och modultestare och arbetet är i första hand projektbaserat. I framtiden är målet att testverksamheten ska utvecklas och bli en egen linjeverksamhet inom R&D. För rätt person kommer det finnas möjlighet att avancera och utveckla rollen över tid.

För att du ska komma in i arbetet på ett bra sätt kommer du få gå ett introduktionsprogram. Du kommer även få möjligheten att gå bredvid mer erfarna kollegor för att komma in i arbetet och lära mer om verksamheten och hur de arbetar med testutveckling idag.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Nilar.

Arbetsuppgifter
Som testsystemutvecklare kommer du arbeta med test och utveckling av testmiljön för batterier. Du kommer arbeta nära tekniken med ett brett spektrum av uppgifter inom t.ex. elektronik och mjukvara. Du kommer även planera långsiktigt för hur effektiviseringen av testmiljön kan utvecklas framåt.

Du kommer till exempel att:

• Utveckla testmjukvara
• Utveckla testfall och utföra tester av produkter
• Bygga testutrustning för hårdvara och mekanik

Tjänsten passar dig som brinner för teknik och är taggad på att arbeta i en modern och innovativ miljö med en stor vilja att lära dig mer om flera olika områden som exempelvis mekanik, elektronik och kemi. Du motiveras av utveckling och deltar gärna i framtida förbättringsarbeten.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en högskole- eller universitetsutbildning inom automation, elektronik, mjukvara eller annan likvärdig inriktning
• Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då kommunikation och dokumentation sker på bägge språken
• Har minst 1 års arbetslivserfarenhet från testutveckling
• Har ett stort tekniskt intresse

Det är meriterande om du

• Har erfarenheter inom C+ och Python
• Har B- körkort

Som person är du strukturerad och kan bygga strukturer som även andra kan arbeta efter. Du sätter självständigt upp tidsplaner för hur du bedriver ditt arbete och du arbetar utifrån visioner och långsiktiga mål på ett strategiskt sätt. Vidare är du en problemlösare ut i fingerspetsarna och arbetar proaktivt för att undvika framtida problem.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Placering: Gävle
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nilars önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gav01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget
Nilar är ett företag som utmanar och utvecklar en ny industri. De tillverkar avancerade nickelmetallhydrid-batterier med en helt unik patenterad konstruktion som levererar kraft och energi med en lång livslängd. Nilar erbjuder lösningar för olika industriella applikationer så som högspända energilager och avancerade batterier för industriell och mobil utrustning. Sedan starten 2000 har Nilar alltid strävat efter att utmana normen för batteriindustrin.

Referens

15022541-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till