Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Testledare till Svensk Exportkredit jobb i Stockholm på Ada Digital

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Testledare till Svensk Exportkredit på Ada Digital

Testledare till Svensk Exportkredit

Ada Digital Stockholm, Stockholms län Heltid

Svensk Exportkredit i Stockholm söker dig som vill ha en bred roll inom testledning!

Har du erfarenhet av att arbeta med test och vill ta ett nästa steg? Som Testledare hos SEK i Stockholm deltar du i vår IT-organisations projekt och planerar, driver och utför test för att säkerställa kvaliteten i våra system och utvecklingsprojekt.

VI ERBJUDER DIG

  • Att arbeta med flera projekt och team parallellt, och lära känna vår organisation genom ditt engagemang i testarbetet
  • Konkurrenskraftiga förmåner i ett bolag där din kompetens värderas högt
  • En stor IT-organisation i det lilla bolaget, där en stor del av vår IT-utveckling bedrivs in-house

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Testledare arbetar du med att planera och utföra testaktiviteter beroende på projektens olika förutsättningar. I och med att du jobbar mot flera olika team och projektmål är din roll bred och kan utöver testplanering även innefatta testande. Du identifierar de tekniska förutsättningarna och behoven i projekten med din tekniska förståelse.

Dina uppgifter är bland annat att:

  • Ta fram testplaner och testfall
  • Säkerställa att kravspecifikationer är testbara
  • Leda, koordinera och utföra testaktiviteter
  • Följa upp och rapportera testresultat

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

I denna roll tillhör du vårt projektkontor. Vi är en central grupp som består av testledare, kravanalytiker och projektledare. Vi arbetar mot SEK:s hela verksamhet i både större och mindre projekt. I dagsläget är vi 6 testledare.

Just nu jobbar vi på distans men framåt ser vi en stor flexibilitet i distansarbete, där vi jobbar några dagar i veckan på kontoret för att främja samarbetet och några dagar på distans.

MER OM DIG

Erfarenhetsmässigt har du jobbat med test och har en god förståelse för systemutveckling och praktiskt testarbete, gärna med fokus på system- och integrationstester. Erfarenhet av bank och finans är viktigt för oss – hos oss möter du komplexa systemmiljöer inom in/utlåning, compliance och risk. Vi ser gärna att du kommer från IT-hållet och innan din test-karriär har en bakgrund som utvecklare. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift flytande.

Vi jobbar med Jira, Confluence och Zephyr och erfarenhet inom detta är meriterande. Även kunskap inom testautomatisering är ett plus.

Du samarbetar och kommunicerar effektivt med andra för att driva ditt och ert gemensamma arbete framåt. Vidare tar du dig an komplexa problem med ett lösningsorienterat och analytiskt arbetssätt och arbetar med engagemang och beslutsamhet.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: A7C764D40C5C48C9BFF26A643E906B7C