Jobbet Testledare till innovativt IT- företag i Växjö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Testledare till innovativt IT- företag i Växjö! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Växjö
0,00kr/ år
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Söker du dig vidare inom IT-området? Har du arbetat några år i branschen och är intresserad av nya utmaningar i ett expansivt företag? Då har du hittat rätt! Vi söker nu för vår kunds räkning en ansvarstagande testledare!

Information om uppdraget:

Brinner du för testledning och har erfarenheter från arbete som testare? Är du driven och trivs med att ständigt utvecklas? Har du en akademisk examen inom systemvetskap eller motsvarande? – Då har vi jobbet för dig!

Vi söker nu en driven testledare för kunds räkning i Växjö. Projektet som du kommer arbeta mot innebär att managera tester på programnivå och att leverera resurser för Processflödestester. Varje projekts testledare skall jobba nära programmets testledare, och sin projektledare, med att säkra upp att tester görs enligt programmets teststrategi samt rapportera progress.

Dina ansvarsområde blir därför:

•Skriva en testplan för projektet.
•Ansvarar för att resultat från statiska och dynamiska tester är dokumenterade
•Säkerställa att förutsättningar för test finns etablerade, t.ex.
‒Säkerställa spårbarhet, verifiering och validering mellan olika projekt leverabler från krav, utveckling och till test
‒Säkerställa att förutsättningar finns för test
‒Säkerställa att de av programmet beslutade verktyg används.

Arbetsuppgifterna kommer inkludera:

•Planera och leda testaktiviteter för definierade testnivåer
•Planera och genomföra test tillsammans med leverantörer och Kund
•Leda arbetet med att analysera och designa test
•Följa upp och rapportera testaktiviteter
•Delta och vid behov genomföra tekniska-, och icke funktionella tester
•Delta i planering av projekt
•Rapportera status på test och rapportera fel
•Verka för utvecklingen inom Test och QA arbete för kund

Vår kund är en global aktör inom teknisk konsultverksamhet med Norden som utgångspunkt. De erbjuder en arbetsplats med gedigen branschkunskap, mångårig erfarenhet, nytänkande och flexibilitet. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt hos kund där vi sköter rekryteringsprocessen. Alla frågor rörande processen hänvisas till: amelie.aronsson@studentconsulting.com

Intervjuer hålls löpande och tjänsten tillsätts då vi hittat rätt kandidat. Arbetstiderna är förlagda till kontorstid och du kommer att vara stationerad i Växjö.

Detta söker vi:

Vi söker dig som innehar en akademisk examen från ett systemvetenskapligt program eller motsvarande.Vi tror att du antingen har flerårig erfarenhet från arbete som testare och arbetat något eller några år som testledare för olika projekt. Alternativt söker vi dig som har flerårig erfarenhet av arbete som testare och nu vill utvecklas i en ny roll.

Du bör ha en förmåga till både vertikal och horisontell helhetssyn, du har goda kunskaper i testmetodik, t.ex. testprocesser, modeller, metoder, tekniker, verktyg, olika typer av tester samt testnivåer Vi ser även att du från givna processer ha en god förståelse av uppbyggnad av test som krävs för att säkerställa en hög täckningsgrad. Du har förståelse för krav-, och inom test kända utmaningar och arbetat i ALM-verktyg.

Som person letar vi efter dig som trivs i ansvarstagande roll som kanske sedan tidigare är van vid att organisera och leda projekt. Du är en god kommunikatör och förstår värdet av en bra gruppdynamik för att skapa en bra produkt. Det är inget hinder för dig att hugga tag där det behövs och stötta upp i det operativa arbetet. De olika delområdena inom testarbete känns inte obekant för dig.

Kundföretaget kännetecknas för att ha en stor omtanke för varandra som kollegor, sina kunder samt sin omvärld. Hos kunden kommer du att få ett utmanande och utvecklande arbete. Du ges goda möjligheter för att använda din kompetens på olika uppdrag för kundföretagets räkning.
Låter detta intressant? Tveka inte och sök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40822

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn008 - Växjö).