Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Testledare till Göteborgs Stads Parkering jobb i Göteborg på Göteborgs Stads Parkerings AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Testledare till Göteborgs Stads Parkering på Göteborgs Stads Parkerings AB

Testledare till Göteborgs Stads Parkering

Göteborgs Stads Parkerings AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Vill du vara med och bidra till framtidens parkeringslösningar i ett framsynt och innovativt parkeringsbolag? Då är detta din nya möjlighet på Göteborgs Stads Parkering.

Det är knappast någon hemlighet att det händer mycket i Göteborg vilket innebär att det även händer mycket i vårt bolag. För att kunna vara ett kundanpassat och innovativt bolag både i dag och i framtiden arbetar vi kontinuerligt med att utveckla och anpassa vår verksamhet till de krav som ställs på oss. Det vi gör kommer till användning i många göteborgares vardag. Varje månad genomförs nästan 1 miljon parkeringar med appen.


ansvarsområde.

Vi söker dig som brinner för test och kvalitetssäkring och vill ta ansvaret för att våra system och applikationer ger en kvalitetsmässig kundupplevelse. Du ska trivas med att både jobba med och ta ansvar för samtliga delar inom systemtestprocessen såsom teststrategi, testplanering, framtagning av testfall, testgenomförande samt följa upp och förbättra testarbetet. Vi ser gärna att du även kan bidra med strategier runt automatisering av systemtestfall.

På utvecklingsavdelningen består gruppen av drygt 20 personer inom utveckling som utvecklar vår app, flera webblösningar och bakomliggande system. Som testledare kommer du att ta ett helhetsgrepp för samtliga av dessa system och kundgränssnitt. Idag arbetar vi huvudsakligen med system i Microsoft-miljö, främst Azure, samt iOS och Android för appen.

I rollen ingår också att vara med och forma processen för test och kvalitetssäkring inom Göteborgs Stads Parkering och att leda testarbetet. Idag bedrivs testning huvudsakligen av en person och du som kommer in i denna roll förväntas utföra en hel del eget testarbete parallellt med testledningen.

Välkommen till ett bolag som jobbar i teknikens framkant och som är kundfokuserade, där mycket är på gång och där du har stora möjligheter till utveckling.


kvalifikationer.

Du har en relevant högskoleutbildning samt dokumenterad erfarenhet av systemtest och testledning i komplexa miljöer. Du har en mycket bra problemlösningsförmåga och kan jobba såväl självständigt som i grupp. Vi ser också att du har praktisk erfarenhet av testarbete enligt väl etablerade processer, metoder och verktyg. Samt har en förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska. Det är meriterande om du har certifiering enligt ISTQB, samt praktisk erfarenhet av testverktyg för automatiska systemtest. För att trivas i rollen är du en kommunikativ, prestigelös och driven person som inger förtroende. Du har också god affärsförståelse och är strukturerad i ditt arbete.

Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

Välkommen med din ansökan på randstad.se så snart som möjligt, dock senast den 8 augusti 2021. I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta gärna rekryteringskonsult Petra Pettersson,
[ Email address blocked ]

Facklig kontakt på Göteborgs Stads Parkering: Unionen, Almir Hrvat, tfn 031-7743753.
 

Rekommenderade jobb

Testledare till Göteborgs Stads Parkering
Göteborgs Stads Parkerings AB Göteborg Heltid
QA/RA Manager till FindOut Diagnostic AB
Poolia Solna Heltidsanställd
Driftingenjör till Kretslopp och vatten Göteborg
Göteborgs Stad Kretslopp och vatten Mölndal Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201348923